NOVINKY

    • Novinky

          • Zápas LIGY MAJSTROV SLÁVIA – BAYERN

            V dňoch 20.-21.3.2019 sme sa zúčastnili ženského futbalového zápasu v Prahe. Prvý deň sme navštívili štadión Eden kde sa konalo štvrťfinále ligy majsteriek medzi klubmi Slávia Praha a FC Bayern München. Podarilo sa nám zastihnúť príchod Slávistiek, ktorý nás ohromil. Na štadióne panovala neopísateľná atmosféra. Zápas skončil remízou 1:1 a my sme mali možnosť vidieť kvalitný ženský zápas, ďalekonosnú gólovú strelu hráčky Slavie Praha, mnoho ďalších šancí na góly a aj pekné zákroky brankárok na oboch stranách. Okrem radosti z pekného výsledku sa slávistky mohli tešiť z úctyhodnej návštevy divákov, ktorá prekonala český rekord návštevnosti s počtom 6 822 fanúšikov.

            Na druhý deň sme brázdili centrom mesta. Naša cesta začala návštevou Staromestského námestia, kde sme si mohli pozrieť Staromestskú radnicu, Týnsky chrám, ale aj ako odbíja Pražský orloj. Pokračovali sme na najstarší most stojaci cez rieku Vltavu a to Karlov most, kde sme videli množstvo pouličných umelcov, sochy pochádzajúce z obdobia baroka. Našu cestu sme nasmerovali na Pražský hrad, kde sme mohli vidieť Katedrálu sv. Víta, výmenu stráže, ale aj pekný výhľad na mesto Praha. Naspäť sme sa vrátili cez Karlov most a našu cestu sme zakončili návštevou Václavského námestia. Výlet sa nám veľmi páčil. Fotky si môžete pozrieť vo fotoalbume.

            Výletu sa zúčastnili : Soňa Panáková, Darina Jančóvičová, Sofia Richtareková, Eva Šatková, Ema Šiková, Katarína Jurgová

            ---

            Darina Jančovičová, žiačka 3. ŠA 

          • Začala sa kvalifikácia na ME vo futbale 2020

            21.3.2019 sme mali tú česť sledovať reprezentačný zápas Slovensko vs Maďarsko v Trnave. Atmosféra bola veľmi dobrá a zápas sme si užili. Vďaka tomu že tam bol aj náš tréner Stanislav Ďuriš, sme mohli rozoberať zápas a všímať si rôzne pozitíva a negatíva. Sme veľmi vďačný, že nám to škola umožnila. Zo zápasu si odnášame pekný zážitok a mnoho ďalších futbalových skúseností. 

          • MATURITY - písomná časť

            22 našich maturantov sa v utorok a v stredu 12.3. a 13. poriadne zapotilo nad maturitnými testami a slohmi zo slovenského jazyka a literatúry a anglického jazyka. Čo ich však naozaj potešilo, bola téma na sloh z anglického jazyka - "Šport". Snáď všetci testy zvládli, ich príprava pokračuje na ústne maturitné skúšky, ktoré sa budú konať na konci mája.

        • ADAM BRAT ZÍSKAL STRIEBORNÚ MEDAILU
          • ADAM BRAT ZÍSKAL STRIEBORNÚ MEDAILU

            Obrovský úspech nášho žiaka Adama Brata na Majstrovstvách Slovenska a na Majstrovstvách Európy 

            Výsledky MSR 3 miesto štvorhra-muži Brat-Špánik

            Do 21 rokov na MsR  dvojhra muži 1. miesto Adam Brat

            Majstrovstvá Európy do 21 rokov Gondobar Portugalsko 7-10.3.2019

            Adam Brat spolu s Tiborom Špánikom získali na Majstrovstvách Európy striebornú medailu. Aj napriek tomu že Adam nebol 100 % zdravotne v poriadku, zranenie kolena ho vyradilo na 3 mesiace aj napriek tomu podal fantastický výkon a vzorne reprezentoval našu krajinu a školu a vybojoval so svojim kolegom striebornú medailu. Hneď po príchode na druhý deň zasadol do lavíc a musel sa sústrediť na písanie maturitných tém. Všetci mu na našej škole srdečne gratulujeme a prajeme mu aby aj naďalej úspešne reprezentoval našu krajinu a školu.

            Fotky si môžete pozrieť vo fotoalbume

          • O pohár primátorky Mesta Trenčianske Teplice

            Súkromná stredná športová škola Trenčianske Teplice v spolupráci s Mestom Trenčianske Teplice usporiadala dňa 28.2.2019 v mestskej telocvični v poradí už 11. ročník stolnotenisového turnaja „O pohár primátorky mesta Trenčianske Teplice“.

            Doposiaľ najvyšší počet zúčastnených – 107 žiakov základných a stredných škôl z celého Trenčianskeho kraja svedčí o atraktivite tohto podujatia a je tiež dôkazom toho, že šport a aktívny pohyb mladých ľudí stále baví. 

            Na úvod sa predviedli v stolnotenisovej exhibícií naši žiaci, reprezentanti SR, Alexander Valúch, majster Európy vo štvorhre do 21 rokov a Adam Brat, piaty na Majstrovstvách Európy juniorov.

            Po športovej exhibícii nasledoval samotný turnaj. Zúčastnených privítal riaditeľ turnaja Mgr. Ján Hudec, zástupca riaditeľa pre šport. Stolnotenisový turnaj slávnostne otvorila primátorka mesta Trenčianske Teplice Mgr. Zuzana Frajková Ďurmeková.

            Sme radi, že turnaj splnil svoje poslanie – priniesť mladým radosť zo športu. Ďakujeme všetkým za účasť a tešíme sa na stretnutie znova o rok.

            Fotky si pozrite vo fotoalbume.

        • Valentín na našej škole
          • Valentín na našej škole

            Deň sv. Valentína je čas, kedy dostávame väčší priestor na prejavenie náklonnosti, lásky či priateľstva osobám srdcu blízkym. Tento rok sa aj naši študenti rozhodli osláviť tento sviatok prostredníctvom „VALENTÍNSKEJ POŠTY“, ktorú zrealizovali členovia III.OA triedy. Deň pred Valentínom mali žiaci možnosť vhodiť svoj odkaz do krabičky-schránky, ktorá bola na to určená. Na prekvapenie všetkých, odkazov tam bolo naozaj dosť! Žiaci III.OA roztriedili „valentínky“ a odovzdali ich majiteľom. Valentínky putovali nielen žiakom do tried ale i do zborovne. Reakcie všetkých boli priaznivé a milé. Valentínska pošta mala veľký úspech a sme radi, že sa do nej zapojilo toľko študentov. Veríme, že sa z nej stane  pekná každoročná tradícia. 

        • Kontakty

          • Súkromná stredná športová škola
          • sekretariat/tel-fax: +421 32 655 2677 +421 911 552 677 sekretariat@sportovegymnazium.sk riaditeľ: +421 911 410 034 riaditel@sportovegymnazium.sk zriaďovateľ: +421 903 451 982 zriadovatel@sportovegymnazium.sk
          • SNP 6, 914 51 Trenčianske Teplice 914 51 Trenčianske Teplice Slovakia
          • 37922866
          • 2022074615
      • Fotogaléria

          zatiaľ žiadne údaje