NOVINKY

    • Novinky

          • Európsky deň boja proti obchodovaniu s ľuďmi

            18. októbra je medzinárodný deň boja proti obchodovaniu s ľudmi. Ministerstvo vnútra SR sa v rámci šírenia povedomia o fenoméne nachytávania obetí za účelom obchodovania s ľuďmi rozhodlo v spolupráci s Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu SR vytvoriť vizuál komunikačnej kampane, v rámci ktorej upozorňuje na možné podvodné správanie pri ponúkaní práce alebo ponuke cestovania. Snahou je upozorniť najmä mladých ľudí, ktorí sú ochotní cestovať za zážitkami a prácou na to, že aj pri zdanlivo lákavých ponukách sľubujúcich nečakané zážitky sa môžu tieto skončiť tragicky, v prípade, že si neoveria všetky skutočnosti, ktoré im inak majú zabezpečiť pohodlnosť a bezpečie. Pri pracovných ponukách je dôležité jasne poznať pracovnú zmluvu, miesto výkonu práce a ubytovania. Pri cestovaní do zahraničia za prácou je to ešte o to dôležitejšie, že sa môžu ocitnúť v prostredí, ktoré je im cudzie, v niektorých prípadoch nemusia ovládať reč a následne sa dovolať pomoci býva náročné. Nikto nechce, aby jeho snaha skončila tragicky, preto odporúčame byť vždy opatrní a prezieraví aj pri hľadaní si práce nielen doma, ale ja v zahraničí.

          • Cezpoľný beh

            Dňa 24.9.2019 sa študenti SSŠŠ v Trenčianskych Tepliciach zúčastnili okresného kola v cezpoľnom behu.

            Našu školu úspešne reprezentovali v kategórii stredoškolákov chlapci: Klaudius Javor a Matej Lehotský, ktorým sa v hodnotení dvojíc podarilo obsadiť v konkurencii 11 stredných škôl z celého okresu krásne 4. miesto. V kategórii stredoškoláčok dievčat našu školu výborne reprezentovala Eva Šatková na 14. mieste. V kategórii žiačok základných škôl sme mali zastúpenie vďaka futbalistkám: Soni Panákovej a Elisky Kunkovej. Všetci naši reprezentanti sa venujú futbalu pod vedením Mgr. Kataríny Jurgovej a Stanislava Ďuriša. Za dôkladnú tréningovú prípravu trénerom a žiakom za vzornú reprezentáciu školy ďakujeme a k dosiahnutým výsledkom gratulujeme.

          • Timotej na súťaži v Taliansku

            Dňa 7.7.2019 sa konala medzinárodna súťaž vo fitnes a kulturistike na Sapri v Taliansku, kde sa náš žiak Timotej Uriča umiestnil na peknom 2.mieste v kategorii junior klasic. Dna 29.7.2019 sa zucastnil na podobnej sutazi na Bari v Taliansku. 

        • Kontakty

          • Súkromná stredná športová škola
          • sekretariat/tel-fax: +421 32 655 2677 +421 911 552 677 sekretariat@sportovegymnazium.sk riaditeľ: +421 911 410 034 riaditel@sportovegymnazium.sk zriaďovateľ: +421 903 451 982 zriadovatel@sportovegymnazium.sk
          • SNP 6, 914 51 Trenčianske Teplice 914 51 Trenčianske Teplice Slovakia
          • 37922866
          • 2022074615
      • Fotogaléria

          zatiaľ žiadne údaje