NOVINKY

    • Novinky

        • SAMUEL PUŠKÁR VYHRAL LETNÉ TENISOVÉ MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA
          • SAMUEL PUŠKÁR VYHRAL LETNÉ TENISOVÉ MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA

                 Na letných majstrovstvách Slovenska v doraste získal singlové titul náš žiak Samuel Puškár (TA Prešov). Medzi dievčatami dominovala Lenka Stará (TC Empire Trnava). Šampionát sa uskutočnil na dvorcoch TK Žilina, kde vo štvorhre dekorovali zlatými medailami dvojice Jakub Kaťuch, Lukáš Palovič (TK Mladosť Košice/TA Prešov) a  Sofia Milatová, Andrea Mayerová (TK Slávia STU BA/TK Slovan Bratislava). zdroj - stz.sk

            Gratuľujeme a prajeme veľa podobných úspechov. smiley

            ---

            Vedenie školy

        • HK ŠPORTOVÁ AKADÉMIA Trenčianske Teplice
          • HK ŠPORTOVÁ AKADÉMIA Trenčianske Teplice

            Vážení rodičia, hokejový nadšenci, športovci,

            SÚKROMNÉ ŠPORTOVÉ GYMNÁZIUM Trenčianske Teplice v spolupráci so ŠPORTOVOU AKADÉMIOU Trenčianske Teplice spúšťa nový, na Slovensku výnimočný "HOKEJOVÝ PROJEKT". 

            ŠPORTOVÁ AKADÉMIA Trenčianske Teplice o.z., združuje profilujúce sa športy na škole tenis, ľadový hokej, futbal, fitness, stolný tenis a atletiku. V spolupráci so školou spúšťa pilotný "HOKEJOVÝ PROJEKT" pre vekovú kategóriu U18 a mladší. Cieľom projektu je vybudovať univerzitný systém vzdelávania v oblasti športu - ľadového hokeja.

            ŠPORTOVÁ AKADÉMIA Trenčianske Teplice o.z., je registrované Ministerstvom vnútra SR, zo dňa 15.11.2005, pod číslom VVS/1 – 900/90 – 269 60.

            HK ŠPORTOVÁ AKADÉMIA Trenčianske Teplice, je registrované na Slovenskom zväze ľadového hokeja pod evidenčným číslom 177,  oznámenie o prijatí za člena SZĽH

            Viac o PROJEKTE si môžete prečítať v našej prezentácii - HK ŠPORTOVÁ AKADÉMIA Trenčianske Teplice, časť 1.

             

            Príjemné čítanie a tešíme sa na spoluprácu. 

            ---

            Vedenie ŠPORTOVEJ AKADÉMIE Trenčianske Teplice :-)

        • ĎALŠÍ ÚSPECH NAŠICH FITNESIEK
          • ĎALŠÍ ÚSPECH NAŠICH FITNESIEK

                 BUDAPEŠŤ - dňa 20.5.2017 sa uskutočnili ME vo fitness a kulturistike, ktoré sa konali v Budapešti. Našu školu reprezentovali tri študentky Lechová, Kostková a Mazánová. Nikola Lechová získala titul Majsterky Európy v juniorkách, na druhom mieste skončila Táňa Kostková. Nikola Lechová získala striebornú medailu aj v kategórii ženy a zároveň získala profi kartu pretekára, čo znamená, že môže pretekať aj medzi profesionálmi. Najbližší program čaká dievčatá v Litve. Držíme palce.

            Fotky z Budapešti si môžete pozrieť  vo fotoalbume.

            ---

            Ježíková, fitness trénerka

        • MEDZINÁRODNÉ MAJSTROVSTVÁ SR VO FITNESS A KULTURISTIKE
          • MEDZINÁRODNÉ MAJSTROVSTVÁ SR VO FITNESS A KULTURISTIKE

            FIĽAKOVO – 13. mája 2017 sa dievčatá našej školy Tatiana Kostková, Viera Mazánová a Nikola Lechová zúčastnili Medzinárodných majstrovstiev Slovenska vo fitness a kulturistike, ktorú organizovala asociácia NBA a WFF. Dievčatá skončili na popredných miestach. Nikola Lechová získala zlatú medailu v kategórii nováčik, v kategórii bikiny junior získala druhú zlatú medailu a v kategórii bikiny ženy získala bronz a týmto výsledkom sa kvalifikovala na ME, ktoré sa budú konať 19. až 21. mája 2017 v Budapešti. Táňa Kostková získala bronz v kategórii fitness bikiny junior a tiež sa kvalifikovala na ME. Viera Mazánová získala v kategórii bikiny junior pekné štvrté miesto. A dievčatá uspejú aj na ME, pokračujú na ďalšiu súťaž do Litvy a na MS do Brazílie. Držíme palce.

            Fotky z akcie si môžete pozrieť vo fotoalbume.

            ---

            Ježíková, fitness trénerka

        • REPREZENTAČNÉ  POVINNOSTI  NAŠICH  ŽIAČOK
          • REPREZENTAČNÉ POVINNOSTI NAŠICH ŽIAČOK

            LITVA - V dňoch 23. až 27. apríla reprezentácia SR žien do 19 rokov absolvovala v Litve medzinárodný futbalový turnaj UEFA Development. Turnaja sa zúčastnili a Slovensko reprezentovali aj naše žiačky:

            Andrea Bogorová - 2 ŠA

            Barbora Šedivá - VII. OA

            náhr. Ivana Obetková - VI. OA

            náhr. Darina Jančovičová - 1. ŠA

            Slovenská ženská reprezentácia do 19 rokov odohrala prvý zápas v rámci turnaja UEFA Development v Litve s domácim výberom. Skóre v zápase sa točilo (0:1, 2:1, 2:2). Otvárací gól dala naša žiačka Andrea Bogorová. Keďže sa duel napokon skončil nerozhodne, na rad prišiel rozstrel zo značky pokutového kopu a v ňom mali viac šťastie domáce futbalistky, naše z piatich pokusov dva nepremenili.

            WU19: LITVA – SLOVENSKO 2:2 (1:1) / p.k. 4:3
            G: 28. Gedgautaiteová, 16. Baltrunaiteová – 9. Bogorová, 84. Kopčová.

            Slovensko WU19: Rezeková – Mráziková (67. Lukáčová), Vagaská (46. Bruniková), Gmitterová, Jančová – Lemešová (46. Dzurilová), Žemberyová (46. Čermáková) – Bieliková (67. Czvedlerová), Bochinová, Kopčová – Bogorová (67. Vargová)

            V druhom zápase na turnaji UEFA Development v Litve vyhrala slovenská ženská reprezentácia do 19 rokov suverénne nad Faerskými ostrovmi 6:2. Prvý polčas sa naše dievčatá nedokázali vyrovnať s pozíciou jasných favoritiek, hoci veľmi rýchlo získali dvojgólový náskok. Do polčasu súperky vyrovnali. Bogorová opäť skórovala. Skórovala aj Mráziková, ktorá hrá za Trenčianske Teplice. Po prestávke sa však papierové predpoklady, vďaka väčšej futbalovej kvalite a lepšej fyzickej pripravenosti Sloveniek, naplnili a konečný rezultát bol úplne jasný.

            Slovensko WU 19 - Faerské ostrovy WU 19 6:2 (2:2)
            G: 5. vlastný N. Johannesenová, 8. Bogorová, 59. Bochinová, 78. Mráziková, 79. Žemberyová 88. Lukáčová - 13. Lakuniová, 23. vlastný Lukáčová.

            Slovensko WU19: Gyomraiová - Lukáčová, Čermáková, Vagaská, Jančová (46. Žemberyová)- Lemešová (83. Dzurilová), Gajdová (46. Mráziková) - Gmitterová (46. Šedivá), Bochinová (83. Bruniková), Kopčová (73. Bieliková) - Bogorová (73. Vargová).

        • PRIATEĽSKÝ ZÁPAS
          • PRIATEĽSKÝ ZÁPAS

            Trenčianske Teplice - 10.5.2017 sa na umelej tráve na Maracane v Trenčianskych Tepliciach uskutočnil prípravný- priateľský futbalový zápas medzi futbalistami a hokejistami. Ako to skončilo? NIe je dôležité, pretože išlo o zábavu :-) Fotky si pozrite vo fotoalbume.

        • Úspech našich žiačok pod vedením našej žiačky (maturantky-trénerky) KLÁRY PUČEKOVEJ
          • Úspech našich žiačok pod vedením našej žiačky (maturantky-trénerky) KLÁRY PUČEKOVEJ

            POPRAD - Predĺžený víkend sa Slovenský futbalový zväz rozhodol využiť športovo. Priamo pod Tatrami zorganizoval Sviatok futbalu a bolo sa veru na čo pozerať. V nedeľu to na štadióne v mestskej časti Popradu Veľká hýrilo futbalistami všetkých kategórii. V peknom areáli s exkluzívnym výhľadom na majestátne hory sa to od rána hemžilo ľuďmi – kopu detí, najmä dievčat, sprevádzali rodičia, ktorí na rodinne - športovo strávenú nedeľu často prizvali aj dedkov či babky. Dôvod bol jasný – turnaj dievčat do 12 rokov. Tie už pri príchode dostali parádnu výzbroj v podobe novučičkých dresov. Festival dievčat s podporou nadácie EPH sa rozbehol o deviatej hodine, za loptou sa naháňali hráčky 15 klubov zo všetkých kútov Slovenska, ktoré sa rozdelili do troch skupín. V nich si zahrali systémom každý s každým, následne dva najlepšie tímy z každej skupiny spolu s dvojicou najlepších z tretích miest postúpili do bojov o prvenstvo, zvyšné výbery zohrali duely o konečné umiestnenie.

                 Keď sa baby práve nenachádzali na mini ihriskách, naplno sa venovali aktivitám, ktoré pre nich pripravil SFZ v spolupráci s CFT Academy. Okrem zábavných atrakcií v podobe nafukovacích gulí či trampolíny si dievčatá zmerali sily aj v súboji zručností. Otestovali si rýchlosť strely, hlavičkovanie, žonglovanie. Tri najšikovnejšie z každej disciplíny si za svoje výkony prevzali medaily. Tréneri z CFT navyše priučili nádejné futbalistky aj rôznym trikom a parádičkám.

                 Krátko po tretej hodine poobede sme sa už dozvedeli meno celkového víťaza, najväčšia radosť zavládla v tábore Prešovčaniek. Zeleno-biele reprezentantky 1. FC Tatran rozhodli napínavý finálový duel  proti rovesníčkam z Trenčianskych Teplíc v samom závere 12-minútového zápolenia a domov teda cestovali ako víťazky celého Festivalu.

            CELKOVÉ PORADIE:

            1. 1. FC Tatran Prešov
            2. MŠK Trenčianske Teplice
            3. FC Petržalka
            4. MFK Nová Baňa

            5. ŠK Štich Humenné

            6. MFK Ružomberok – Ľubochňa

            7. AS Trenčín

            8. MFK Fomat Martin

            9. Spartak Trnava

            10. Partizán Bardejov

            11. MFK Vranov nad Topľou

            12. FK Senica

            13. FK Poprad

            14. ŠKF VIX Žilina

            15. GFC Topoľčany

             

            Fotky si môžete pozrieť vo fotoalbume.

        • MSR V STOLNOM TENISE - NAŠI CHLAPCI OBSADILI ŠTVRTÉ MIESTO
          • MSR V STOLNOM TENISE - NAŠI CHLAPCI OBSADILI ŠTVRTÉ MIESTO

            LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - v dňoch 28.3. a 29.3. 2017sa uskutočnili MSR žiakov ZŠ v Liptovskom Mikuláši. Našu školu po úspešnej kvalifikácii  na MSR reprezentovali žiaci: Richard Patka, Daniel Gabriš a Vadym Rurak. Našim žiakov ušla medaila iba o vlások a napokon skončili na vynikajúcom štvrtom mieste. Za vynikajúce výsledky patrí vďaka trénerovi Jánovi Hudecovi a samozrejme našim žiakom, ktorí úspešne a vzorne reprezentovali školu.

            Priebeh súťaže:

            1. DEŇ UTOROK – 28.3.2017

            1.  KOLO 13.30 hod                                                           

            1. KOLO 15.00 hod                                                            
            2. KOLO 16.30 hod

             

            2. DEŇ STREDA – 29.3.2017

            SEMIFINÁLE  + ZÁPASY o UMIESTNENIE  9.00 hod

            FINÁLE + O TRETIE MIESTO 10.30 hod

             

            CHLAPCI:

            Skupina A-1

            1

            2

            3

            4

            Skóre

            Body

            Poradie

            1

            ZŠ VYŠNÝ ŽIPOV

            4 : 1

            4 : 1

            4 : 0

            12 : 2

            6

            1.

            2

            ZŠ ESPRIT MAJERÍKOVÁ BLAVA KARLOVA VES

            1 : 4

            3 : 4

            4 : 1

            8 : 9

            4

            3.

            3

            SÚKROMNÉ ŠPORT. GYM.  TRENČIANSKÉ TEPLICE

            1 : 4

            4 : 3

            4 : 0

            9 : 7

            5

            2.

            4

            ZŠ A MŠ SNP KALINOVO

            0 : 4

            1 : 4

            0 : 4

            1 : 12

            3

            4.

                     1. 1 – 4        2.  2 – 3      3.  4 – 3       4.  1 – 2       5.  2 – 4       6.  3 – 1

             

                       

            Skupina B-2

            1

            2

            3

            4

            Skóre

            Body

            Poradie

            1

            ZŠ RÁZUSOVA ČADCA

            4 : 1

            4 : 1

            4 : 1

            12 : 3

            6

            1.

            2

            ŠP. GYM. KOŠICE

            TRIEDA SNP

            1 : 4

            2 : 4

            4 : 1

            7 : 9

            6/5

            4

            2.

            3

            ZŠ LEVICKÁ VRÁBLE

            1 : 4

            4 : 2

            3 : 4

            8 : 10

            7/6

            4

            3.

            4

            ZŠ NÁMESTIE SV. IGNÁCA LEOPOLDOV

            1 : 4

            1 : 4

            4 : 3

            6 : 11

            5/7

            4

            4.

            1. 1 – 4        2.  2 – 3      3.  4 – 3       4.  1 – 2       5.  2 – 4       6.  3 – 1

             

            CHLAPCI

            1. SEMIFINÁLE :     A 1     -        B 2     ŽIPOV/KOŠICE                 4/1

            2. SEMIFINÁLE :     A 2     -        B 1     T. TEPLICE/ČADCA          1/4

             

            FINÁLE :                                               ŽIPOV/ČADCA                   4/0                                                         

            O 3. MIESTO :                                    KOŠICE/T. TEPLICE          4/1

            O 5. MIESTO :                                    BL K. VES /VRÁBLE          1/4                                         

            O 7. MIESTO :                                    KALINOVO/LEOPOLDOV    0/4

             

            KONEČNÉ PORADIE :

            1. ZŠ VYŠNÝ ŽIPOV

            2. ZŠ RÁZUSOVÁ ČADCA

            3. ŠP. GYM. TRIEDA SNP KOŠICE

            4. SÚKR. ŠPORT. GYM. TRENČIANSKE TEPLICE

            5. ZŠ LEVICKÁ VRÁBLE

            6. SZŠ ESPIRIT MAJERÍKOVÁ BRATISLAVA KARLOVA VES

            7. ZŠ NÁMESTIE SV. IGNÁCA LEOPOLDOV

            8. ZŠ A MŠ SNP KALINOVO

        • 2. KOLO PRIJÍMACÍCH SKÚŠOK
          • 2. KOLO PRIJÍMACÍCH SKÚŠOK

                 Dňa 20.6.2017 (utorok) o 8:30 sa v priestoroch školy uskutoční druhé kolo prijimacích-talentových skúšok (doplňujúci termín). Viac informácii pre záujemcov o štúdium na Súkromnom športovom gymnáziu v Trenčianskych Tepliciach si môžete nájsť v tomto odkaze PRIJÍMACIE KONANIE.

            Prečo ísť k nám? Pozrite si náš ŠkVP a možno Vám to uľahčí rozhodovanie.

            ŠkVP - školský vzdelávací program

                 V prípade potreby kontaktujte kontaktnú osobu pre nábor študentov Mgr. Evu Hromjakovú, alebo vedenie školy.

            00421 905 150 064, 00421 903 410 034, sekretariat@sportovegymnazium.sk

            ---

            Vedenie školy

        • ŽILINSKÁ CESTA ZA TITULOM VIEDLA AJ CEZ NAŠU ŠKOLU
          • ŽILINSKÁ CESTA ZA TITULOM VIEDLA AJ CEZ NAŠU ŠKOLU

                 Okrem toho, že u nás študovali viacerí futbalisti MŠK Žilina, na začiatkoch pri budovaní nového systému stál aj náš tréner a učiteľ STANISLAV ĎURIŠ, keď v sezónach 2014 až 2016 trénoval v MŠK Žilina viacerych chlapcov, ktorí teraz zaslúžene oslavujú titul. ŠPALEK, VAVRO, KÁČER, KRÁLIK, ŠKRINIAR (Sampdória), ČMELÍK (Sion), HOLEC (už nehrá za MŠK). Azda najväčší futbalový talent, ktorý pôsobil v MŠK Žilina a chodí na našu školu je LÁSZLÓ BÉNES (Mönchengladbach). Jeho prístup k futbalu a škole je ukážkový, už teraz by mohol byť príkladom pre ostatné talenty. Slušnosť, pokora a pracovitosť sú vlastnosti, ktoré mu nechýbajú. V dnešnom futbale len talent nestačí, ide hlavne o prístup a systematickú prácu a to v ŽILINE pochopili. Klubu MŠK ŽILINA držíme palce v pohárovej Európe a lige majstrov a zároveň gratulujeme našim žiakom k titulu a prajeme im veľa osobných úspechov.

             

            ---

            Vedenie školy

        • Výstava hmyzu
          • Výstava hmyzu

                 Dňa 25.4.2017 sa žiaci našej školy zúčastnili výstavy hmyzu na Základnej škole Andreja Bagara v Trenčianskych Tepliciach. Súkromný zberateľ predstavil žiakom hmyz vyskytujúci sa nielen na Slovensku ale aj mimo nášho územia a klimatických podmienok. Ďakujeme organizátorom akcie, že umožnila aj našim žiakom zúčastniť sa zaujímavej prednášky a výstavy zo sveta živočíchov. Fotky z akcie si môžete pozrieť vo fotoalbume.

        • DEŇ NARCISOV
          • DEŇ NARCISOV

                 Tak, ako každý rok, aj tentokrát sa naša škola zapojila do celoslovenskej finančnej zbierky na podporu onkologických pacientov a ich rodín. Zbierka sa uskutočnila v piatok, 7. apríla, kedy naši žiaci vyzbierali sumu 474,27 eur. Sme radi, že pripnutím žltého kvietku sme mohli aj my vyjadriť podporu v boji so zákernou chorobou. Veľká vďaka patrí zúčastneným žiakom za ochotu a spoluprácu pri organizovaní zbierky ako aj všetkým darcom. Fotky si môžete pozrieť vo fotoalbume.

            ---

            Mgr. Zuzka Breznicka, 

            Mgr. Zuzka Nosková

        • BÉNES STRELIL KRÁSNY GÓL
          • BÉNES STRELIL KRÁSNY GÓL

                 MÖNCHENGLADBACH, 5.4.2017 - Slovenský futbalový reprezentant  do 21 rokov a študent nášho Športového gymnázia László Bénes dál premierový gól v bundeslige. Iba pred necelými troma týždňami debutoval v drese Borussie Mönchengladbach v najvyššej nemeckej súťaži, keď v dueli 25. kola proti Bayernu Mníchov vybehol na trávnik v 81. min. V stredu premiérovo nastúpil v základnej zostave trénera Dietera Heckinga a hneď bol z toho víťazný presný zásah do siete Herthy Berlín (1:0). Šikovný ľavonohý futbalista sa v 16. min približne 20 m od súperovej bránky oprel do lopty a tá skončila v sieti. Bénesov výkon pozitívne hodnotili viaceré nemecké weby. Portál spox.com ho dokonca označil za najlepšieho hráča na ihrisku. “Už na tréningu sme videli, že je to skvelý futbalista, preto ma neprekvapilo, že odohral dobrý duel,” pochválil spoluhráča krídelník “Die Fohlen” Patrick Herrmann. Devätnásťročný Bénes hral do 85. min.

                 Z Bénesovho gólu aj celkového triumfu mal veľkú radosť aj tréner Borussie Dieter Hecking. Navyše, zásah mladého Slováka bol jubilejný 500. gól, ktorý dosiahli mužstvá pod jeho vedením v I. bundeslige. Doteraz medzi nemeckou elitou odkoučoval 343 stretnutí, predtým viedol aj VfL Wolfsburg, 1. FC Norimberg či Hannover 96.

            “Nezvyknem chváliť mladých hráčov po prvých stretnutiach, ale László si to zaslúži. Odohral vynikajúci zápas,” vyhlásil kouč Gladbachu Hecking.

                 Päťdesiatdvaročný odborník musel v stredovej formácii oželieť služby zraneného majstra sveta Christopha Kramera a vykartovaného Tobiasa Strobla. Problémy so stehenným svalom mal aj Tony Jantschke. “Už dlho som mal jasno v tom, že László proti Herthe dostane šancu. Aj keby bol Tony k dispozícii, László by hral,” doplnil Hecking a neskôr k priebehu stretnutia dodal: “V prvom polčase sme diktovali tempo hry. Hertha sa však napriek tomu dostala do dvoch – troch šancí. Naše mužstvo predviedlo nápaditý futbal. Samozrejme, tri body sú super. Jediné, čo mi chýbalo, bol druhý gól.”

                 K Bénesovi sa vyjadril aj športový riaditeľ Borussie Max Eberl, ktorý pred niekoľkými dňami odolal vábeniu mníchovského Bayernu a podpísal v Mönchengladbachu nový kontrakt do roku 2022. “László už hovorí veľmi dobre po nemecky. Keď k nám prišiel, nemohol robiť nič. Jeho integrácia prebehla rýchlo. Podstatné však je to, že chce hrať futbal a nie dávať rozhovory,” skonštatoval podľa portálu rp-online.de 43-ročný funkcionár.

            Lászlovi gratulujeme a prajeme veľa športových úspechov. 

            zdroj: webnoviny.sk

        • Konečné vyhodnotenie 1. a 2.časti prijímacích talentových skúšok
          • Konečné vyhodnotenie 1. a 2.časti prijímacích talentových skúšok

                 Dňa 4.4.2017 sa na našej škole konalo 1. kolo prijímacích talentových skúšok do 1. ročníka štvorročnej formy štúdia a 1. ročníka (príma) osemročnej formy štúdia pre školský rok 2017/2018.

            Skúšky sa skladali z dvoch častí: 1. časť - všeobecné pohybové testy a špeciálny pohybový                

                                                                                 test (podľa druhu športu)

                                                                   2. časť - psychodiagnostický test

            Potrebný minimálny počet k prijatiu z 1. časti je 120 bodov.

            Výsledky talentovej skúšky 1. a 2.časť / 1. ročník štvorročnej formy štúdia:

            Vysledky_-_vseobecna_a_specialna_cast_-_9._rocnik.pdf

            Vyhodnotenie_prijimacich_skusok_-_9._rocnik.pdf

            Výsledky talentovej skúšky 1.  a 2.časť / 1. ročník osemročnej formy štúdia (príma):

            Vysledky_-_vseobecna_a_specialna_cast_-_5._rocnik.pdf

            Vyhodnotenie_prijimacich_skusok_5._rocnik.pdf

                 Do 5 dní Vám zašleme rozhodnutie o prijatí/neprijatí uchádzača na školu s termínom zápisu. K zápisu si treba priniesť doklad totožnosti zákonného zástupcu žiaka a zápisný lístok vydaný ZŠ.

                 Ak sa zákonný zástupca žiaka / žiak nemôže z vážnych dôvodov zúčastniť zápisu, treba to oznámiť vedeniu školy a dohodnúť si náhradný termín.

                 Ak sa v dohodnutom termíne zákonný zástupca žiaka / žiak nezúčastní zápisu (nezapíše sa), rozhodnutie o prijatí bude neplatné a voľné miesta budú ponúknuté žiakom, ktorí neboli prijatí pre nedostatok miesta (žiaci uvedení pod čiarou).

            Bližšie informácie Vám poskytneme telefonicky na t. č.

            00421 911 410 034, alebo 00421 903 451 982 

            ---

            Vedenie školy

        • VÁŽENÍ RODIČIA A PRIATELIA ŠKOLY
          • VÁŽENÍ RODIČIA A PRIATELIA ŠKOLY

                 Ako oprávnený daňový subjekt máte aj tento rok právo rozhodnúť o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov vo výške 2 %  na zákonom určený účel. V prípade nášho občianskeho združenia ide o podporu športu a športových aktivít vykonávaných najmä pre študentov Súkromného športového gymnázia, deti a mládež z Trenčianskeho kraja.

                 Športový klub ŠPORTOVÁ AKADÉMIA Trenčianske Teplice bol založený predovšetkým ako školský športový klub, ktorého predmetom činnosti je spolupodieľať sa na realizácii vyučovacieho procesu na športovom gymnáziu a organizovanie športových podujatí a súťaží pre deti a mládež - a to ako na úrovni výkonnostného, tak aj rekreačného športu. Našim zámerom je vytvoriť v našich podmienkach stredisko športovo - talentovanej mládeže, resp. miesto pre pravidelné športové vyžitie mladých ľudí. Z finančných prostriedkov, ktoré občianske združenie touto formou získa, budú hradené čiastočne náklady na tréningový proces žiakov školy, členov klubu a organizačné náklady na zabezpečenie domácich a medzinárodných športových podujatí ako LETNÉ TENISOVÉ TÁBORY (deti a mládež), MEMORIÁL KAROLA RÚŽIČKU (futbalový turnaj), SÚŤAŽE JEDNOTLIVCOV V TENISE, O POHÁR PRIMÁTORA MESTA TRENČIANSKE TEPLICE (stolnotenisový turnaj), MEDZINÁRODNÝ TENISOVÝ TURNAJ DO 16 ROKOV „TEJT - U16“,  VIANOČNÝ TURNAJ (florbal, futbal, atletika, stolný tenis), „FESTIVAL FOR GIRLS“ (futbal pre najmenších) a iné.

                 Tento dar Vás nič nestojí, pretože daň by ste inak odviedli štátu. Treba len vyplniť nevyhnutné formuláre, ktoré nájdete v odkaze  2% PRE DETI A MLÁDEŽ

                 Záverom nám dovoľte vysloviť svoje poďakovanie všetkým prispievateľom - fyzickým aj právnickým osobám, ktorí sa rozhodli poskytnúť svoje 2 % (1%) zo zaplatenej dane z príjmov za rok 2016 občianskemu združeniu ŠPORTOVÁ AKADÉMIA Trenčianske Teplice.

             

            Ď a k u j e m e !

             

            Daniel  J e ž í k,  predseda správnej rady klubu

             

             

             

        • PREDNÁŠKA - Poradenstvo v oblasti trhu práce
          • PREDNÁŠKA - Poradenstvo v oblasti trhu práce

                 Dňa 17.marca sa žiaci štvorročného gymnázia zúčastnili prednášky

                 Preventívne poradenstvo v oblasti trhu práce, pod vedením pani Mgr. Košútovej – pracovníčky Úradu práce a sociálnych vecí a rodiny. Témou prednášky boli možnosti uplatnenia sa absolventov stredných škôl a gymnázií, aktuálna situácia na trhu práce v regióne a pod. Študenti boli tiež oboznámení s priebehom pracovných pohovorov, so štruktúrou dokumentov potrebných pre uchádzanie sa o prácu, ako je napríklad životopis a motivačný list. Žiaci mali taktiež príležitosť diskutovať o možnostiach uplatnenia sa v oblasti športu, informovať sa o aktuálnych pracovných ponukách v tejto oblasti doma i v zahraničí.                                      

                 Dúfame, že prednáška bola pre študentov prínosom a že aj vďaka tomu bude pre nich krok do sveta práce jednoduchším a štart ich pracovnej kariéry čo najplynulejší. Fotky si pozrite vo fotoalbume..

        • OZNAM ohľadne parkovania pri SŠG Trenčianske Teplice
          • OZNAM ohľadne parkovania pri SŠG Trenčianske Teplice

                 Váženi rodičia, študenti, zamestnanci, parkovanie na odstavnej ploche vedľa SŠG v Trenčianskych Tepliciach je povolené len:

             

            • obyvateľom priľahlých bytoviek
            • zamestnancom / študentom SŠG, ktorí majú nahlásené a zaevidované ŠPZ svojich áut v zozname ŠPZ s možnosťou parkovania na odstavnej ploche

             

            Prosíme preto ostatných študentov a rodičov, ktorých ŠPZ nefigurujú v zozname nahlásených ŠPZ, aby na parkovanie využívali voľný priestor pod telocvičňou ZŠ Andreja Bagara (vedľa atletického areálu).

            Ďakujeme za pochopenie.

            ---

            VEDENIE ŠKOLY

      • Kontakty

        • Súkromná stredná športová škola
        • sekretariat/tel-fax: +421 32 655 2677 +421 911 552 677 sekretariat@sportovegymnazium.sk riaditeľ: +421 911 410 034 riaditel@sportovegymnazium.sk zriaďovateľ: +421 903 451 982 zriadovatel@sportovegymnazium.sk
        • SNP 6, 914 51 Trenčianske Teplice 914 51 Trenčianske Teplice Slovakia
        • 37922866
        • 2022074615
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje