NOVINKY

    • Novinky

        • TEJT U16 SCHOOL LOBIK 2017
          • TEJT U16 SCHOOL LOBIK 2017

                 V dňoch 11.3. - 18.3. 2017 sa v Trenčianskych Tepliciach konal 12. Ročník medzinárodného tenisového turnaja hráčov do 16 rokov TEJT 3 U16 „SCHOOL LOBIK“. Podujatie je súčasťou kalendára medzinárodných turnajov TEJT (tennis european junior tour). Turnaja sa zúčastnilo spolu 110 hráčov. Početná výprava prišla už tradične z  Maďarska, Talianska a Poľska. Hralo sa na dvoch antukových dvorcoch v nafukovacej hale na Baračke v príjemnom prostredí kúpeľného parku. Zišli sa tu vynikajúci hráči, najvyššie nasadený medzi chlapcami bol Poliak Dawid TACZALA (40. miesto v Európe) a medzi dievčatami Rumunka Alessia Beatric CIUCA (109. miesto v Europe). V sobotu a nedeľu sa hrala kvalifikácia, v pondelok sa začala hlavná súťaž chlapcov a v utorok dievčat. Ani tento rok nebola núdza o veľmi zaujímavé a napínavé zápasy. Prvé kolá boli vyrovnané, bojovné, hralo sa množstvo napínavých zápasov. Víťazkou turnaja sa stala Anika JAŠKOVÁ, ktorá v slovenskom finále zaslúžene zdolala Eszter MERI 64 63. Finále chlapcov bolo poľskou záležitosťou. Vo finále vyhral prvý nasadený Dawid TACZALA nad krajanom Mikolajom LORENSOM v dvoch setoch  63 62.

                 Výsledky z turnaja si môžete pozrieť na webovej stránke www.tenniseurope.org, alebo kliknite na  odkaz DRAWS. Fotky si môžete pozrieť na webovej stránke www.sportovegymnazium.sk, alebo kliknite na odkaz PHOTOS.

                 Organizačne prebehol turnaj bez väčších problémov. Atmosféra v areáli bola vynikajúca. Nevyskytli sa žiadne vážnejšie problémy. Pre žiakov Športového gymnázia Trenčianske Teplice bolo podujatie veľmi úspešné. Turnaja sa zúčastnilo 5 hráčov: BEŽÁK, ŠURAN, RURAK, KMOŠKOVÁ, HABŠUDA. Najďalej sa dostala Barbora KMOŠKOVÁ, konkrétne do druhého kola hlavnej súťaže. Tomáš ŠURAN prehral s finalistom polliakom LORENSOM po peknom výkone, hlavne v druhom sete 16 46. Veľmi rád by som sa poďakoval všetkým, ktorí sa akokoľvek zapojili a pomáhali pri organizácii tohto podujatia. Osobne žiakom a trénerom SÚKROMNÉHO ŠPORTOVÉHO GYMNÁZIA TRENČIANSKE TEPLICE, ktorí aktívne pomáhali pri organizácii. MESTU TRENČIANSKE TEPLICE, ktoré sa zapojilo poskytnutím vecných cien pre víťazov formou prezentačných taštičiek. Hotelom a penziónom, ktoré zabezpečovali ubytovanie pre hráčov. Špeciálne poďakovanie patrí vrchným rozhodcom Davidovi Mazáčkovi a Katke Dymanusovej, ktorí odviedli vynikajúcu prácu, zdravotníčke p. Štrbovej, a personálu športového areálu. ĎAKUJEM J.

                 Myslím si, že toto podujatie je pre mesto prínosom a bude ním aj naďalej. Je zrejmé, že dominantou Trenčianskych Teplíc sú najmä liečivé pramene, avšak ich geografická poloha a krása okolia ich predurčujú k tomu, aby sa v budúcnosti stali aj miestom športových podujatí na regionálnej, slovenskej a medzinárodnej úrovni.

            ---

            Daniel Ježík, riaditeľ turnaja

        • FLORBALOVÝ TURNAJ CHLAPCOV, 9.2.2017
          • FLORBALOVÝ TURNAJ CHLAPCOV, 9.2.2017

                 Dňa 9.2.2017 sme sa zúčastnili florbalového turnaja chlapcov stredných škôl. Súťaž sa konala v Trenčíne na SOŠ O a S.

            Priebeh turnaja:

            SŠG Trenčianske Teplice – SOŠ Stavebná          3 : 3

            SOŠ O a S – SOŠ Stavebná                                    5 : 0

            SŠG Trenčianske Teplice – SOŠ O a S                 1 : 2

            Po prehre s SOŠ O a S sme sa museli uspokojiť s druhým miestom v skupine - bez postupu do finále. Veríme, že o rok bude náš výkon lepší. Žiakom ďakujeme za predvedené výkony.

            Školu reprezentovali: Adam Makiš, Matej Lezzani, Boris Deneš, Daniel Kmošena, Branislav Rybička, Samuel Žáčik, Daniel Chrenko.

            ---

            tréner, Trenčan

        • WORKSHOP "MLADÍ ĽUDIA  v Trenčianskych Tepliciach"
          • WORKSHOP "MLADÍ ĽUDIA v Trenčianskych Tepliciach"

                 8. februára sa žiaci našej školy, ktorí pochádzajú alebo prechodne bývajú v našom meste, zúčastnili workshopu, prebiehajúcom v  Trenčianskych Tepliciach v rámci projektu pod názvom "Mladí ľudia v Trenčianskych Tepliciach". Projekt realizuje Mesto Trenčianske Teplice s podporou Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR. Workshop sa konal v mestskej knižnici. Hlavnou témou bol život v meste Trenčianske Teplice. Žiaci sa zapájali do skupinových i individuálnych aktivít, kde spolu s vedúcou pracovníčkou riešili súčasný stav kultúrneho i športového diania v meste. Úlohou žiakov bolo taktiež navrhnúť riešenia, ktoré by pomohli zlepšiť život v meste. Toto stretnutie bolo pre žiakov veľkým prínosom. Okrem získania nových informácií o našom meste sa mohli aktívne zapojiť do procesu jeho inovácie, čo je pre mládež nepochybne dobrou skúsenosťou. Ďakujeme realizátorom projektu, že sa mohli do akcie zapojiť aj naši žiaci. Pre fotky klilkni na fotoalbum.

            ---

            školský psychológ, Breznická

        • Úspešné okresné kolo vo  florbale dievčat stredných škôl - BRONZOVÉ MIESTO
          • Úspešné okresné kolo vo florbale dievčat stredných škôl - BRONZOVÉ MIESTO

                 Dňa 8. 2. 2017 sa študentky našej školy zúčastnili florbalového turnaja v Trenčíne. Skupina č. 1 sa hrala na dopravnej akadémií  skupina č. 2 na obchodnej akadémií. Prvé dve družstvá  zo skupiny postúpili do semifinále. Našim študentkám sa podarilo vybojovať  postupové 2. miesto v skupine. Semifinále bolo úspešné – 3. miesto v okrese!

            Skupina č. 1 :

            Piaristické gymnázium, Spoj. škola obchodu a služieb, Stredná zdravot.  škola, Dopravná akadémia

            Skupina č. 2 :

            Obchodná akadémia, SŠG Teplice, SOŠ Dopravná, Gymnázium Ľ. Štúra

            Semifinálové výsledky:

            Piaristické gymnázium - SŠG Teplice 4:2

            Obchodná akadémia - Spoj. škola obchodu a služieb 6:1

            Súboj o 3 miesto

            SŠG Teplice - Spoj. škola obchodu a služieb 4:0

            Súboj o 1. miesto

            Obchodná akadémia - Piaristické gymnázium 8:1

             

            Našim dievčatám gratulujeme ku krásnemu 3. miestu

            Ďakujeme za reprezentáciu školy

            Zostava: Jančovičová – Paksiová, Obetková, Šedivá, Demková, Papierniková, Šurínová, Bogorová

            Fotky si môžete pozrieť vo fotoalbume.

            tréner Jurgová

        • KAM NA VYSOKÚ ŠKOLU
          • KAM NA VYSOKÚ ŠKOLU

                 Dňa 1.2.2017 sa naši maturanti zúčastnili výstavy ,,Kam na VŠ,,. Výstava sa konala v Dome armády Trenčín. Študenti mali možnosť diskutovať so zástupcami jednotlivých VŠ za okrúhlym stolom. Vysoké školy prezentovali jednotlivé odbory na svojich fakultách, informovali o možnostiach štúdia, ubytovania, študentskom živote, ale aj iných zaujímavostiach vysokoškolského života študentov. Na výstave sa predstavilo množstvo univerzít zo Slovenska, Českej republiky, ale aj USA, Anglicka a Dánska...

            Dúfam, že výstava študentov inšpirovala a budú pokračovať v štúdiu na univerzite...

            Bližšie informácie ohľadom prihlášok a štúdia - výchovný poradca Mgr. K. Jurgová

        • OZNAM!
          • OZNAM!

                 Od 31. 1. - do 2. 2. 2017 sa z prevádzkových dôvodov nebude učiť. Majiteľ budovy Mesto Trenčianske Teplice nám dnes oznámil, že z dôvovodu vyhlásenia chrípkových prázdnin na Zakladnej škole A. Bagara nebude v budove Školy kúriť a mimo prevádzky bude aj školská jedáleň. Preto sme sa rozhodli v týchto dňoch prerušiť vyučovanie. V piatok 3. 2. 2017 sú polročné prázdniny. Nástup do školy je v pondelok 6. 2. 2017. Školské tréningy budú zabezpečné individuálne po dohode s trenermi daných športov.

            ---

            Vedenie školy

          • ŠKOLSKÝ VIANOČNÝ ŠPORTOVÝ DEŇ

                 V utorok 20.12.2016 sa na našej škole uskutočnil vianočný turnaj. Turnaj bol rozdelený do štyroch športových odvetví: tenis, stolný tenis, futbal a volejbal. V každej disciplíne sa našli lepší aj horší, ale jednoznačne zvíťazila dobrá nálada a predvianočná pohoda.

             

            STOLNÝ TENIS

            Turnaj v stolnom tenise prebiehal pod vedením Mgr. Jána Hudeca v priestoroch školy. Súťažili žiaci: Patka Richard, Jelínek Patrik, Gabriš Daniel, Lezzani Matej, Jesenský Samuel, Paška Lukáš.

            Umiestnenie:

            TURNAJ JEDNOTLIVCOV

            1. Miesto :          Patka Richard
            2. Miesto:           Gabriš Daniel
            3. Miesto:           Jelínek Patrik
            4. Miesto:           Lezzani Matej
            5. Miesto:           Jesenský Samuel
            6. Miesto:           Paška Lukáš

            TURNAJ DVOJÍC

            1. Miesto :          Lezzani-Jesenský
            2. Miesto:           Jelínek-Paška

             

            VOLEJBALOVÝ A FUTBALOVÝ TURNAJ

            Športové zápolenie vo futbale a volejbale prebiehalo v športovej hale na Marakane pod vedením trénrov : Ďuriš, Bridová, Ježíková. Po výbere kapitánov si žiaci vylosovali spoluhráčov a vytvorili štyri tímy, ktorým vymysleli kreatívne názvy : „ALEXANDRA“ , „NO NEJM“, „MATURANTI“ a “VAJUVI“. Ako prvý prebiehal volejbalový turnaj a po krátkej prestávke s občerstvením nasledoval futbalový turnaj. Záver prebiehal v duchu slávnostného vyhlásenia výsledkov jednotlivých turnajov. Okrem diplomov nechýbali ani ceny v podobe sladkej odmeny na doplnenie vydanej energie. O pitný režim a teplý čaj pre každého športovca sa starali žiačky Dominika Holecová a Sára Vrbická.

            Rozdelenie žiakov:

             

            Družstvo 1.

            Team „ALEXANDRA“

             

             

            Družstvo 2.

            Team

            „NO NEJM“

             

            Družstvo 3.

            Team „MATURANTI“

             

            Družstvo 4.

            Team„VAJUVI“

             

            Patrik Meliš

             

             

            Ivana Obetková

             

             

                     Róbert Štefánek

             

            Filip Dráp

             

            Adam Makiš

             

             

            Barbora Šedivá

             

            Róbert Mego

             

            Enrik Okrucký

             

            Alexandra Šurinová

             

             

            Enrik Švec

             

            Patrik Fico

             

            Braňo Rybička

             

            Artur Andrichenko

             

             

            Ninka Cmarková

            (Volejbal)

             

            Roman Kosík

             

            Samuel Žáčik

             

             

            Daniel Gabriš

            (Futbal)

             

            Klára Jánošiková

            (Volejbal)

             

            Dara Jančovičová

             

             

             

            Richard Patka

            (Futbal)

             

             

            UMIESTNENIE:

            VOLEJBALOVÝ TURNAJ:

            1. Miesto :  Team „MATURANTI“
            2. Miesto :  Team „NO NEJM“
            3. Miesto :  Team „ALEXANDRA“

             

            FUTBALOVÝ TURNAJ:

            1.  Miesto :  Team „MATURANTI“
            2. Miesto :  Team „ALEXANDRA“
            3. Miesto :  Team „VAJUVI“

             

            Celý deň bol venovaný tiež vareniu gulášu v areáli školy pod vedením šéfkuchárov  Mgr. Jána Hudeca a nášho žiaka Peťa Žáčika. Po skončení jednotlivých turnajov bola ochutnávka, ktorej výsledkom bol prázdny kotlík J ! Žiakom za vzorné správanie, plné nasadenie v súťažení, pomoc pri varení a občerstvení , ale i za dobrú náladu patrí obrovské ĎAKUJEM od celého vedenia školy.

        • MIKULÁŠ NA NAŠEJ ŠKOLE
          • MIKULÁŠ NA NAŠEJ ŠKOLE

                 Šiesteho decembra navštívil našu školu Mikuláš ! Samozrejme, že neprišiel sám. Pôvabný anjelik a nezbedný čertík s uhlíkom v ruke, pripravený ozdobiť neposlušníkov navštívili triedy našej školy. O toto čertovsky šibalské prekvapenie pre žiakov i učiteľov sa už tradične postarali žiačky VI. a VII. OA. – Ivka Obetková  na seba prevzala rolu Mikuláša, Barborka Šedivá bola čert a Ninka Cmarková  anjel. Dievčatá vyčarovali žiakom i učiteľom na tvárach úsmevy, obdarovali ich maškrtami a spríjemnili vyučovanie celej škole, za čo im srdečne ďakujeme a tešíme sa, čo opäť vymyslia na budúci rok !

        • STOLNÝ TENIS - POSTUP NA MSR
          • STOLNÝ TENIS - POSTUP NA MSR

                 Dňa 15.11.2016 sa uskutočnilo okresné kolo žiakov základných škôl v stolnom tenise v Trenčíne. Našu školu reprezentovali žiaci: Richard Patka, Vadym Rurak, Daniel Gabriš. Súťaže sa zúčastnilo 8 škôl.

            Priebeh súťaže I. Okresné kolo:

            Semifinále:

            SŠG Trenčianske Teplice X ZŠ Trenčianske Teplice           4 x 0

            Body:    Dvojhra Patka                   1

                            Dvojhra Gabriš                 1

                            Dvojhra Rurak                  1

                            Štvorhra Patka, Rurak   1

            Finále:

            SŠG Trenčianske Teplice X ZŠ Trenčianske Jastrabie       4 x 0

            Body:    Dvojhra Patka                   1

                            Dvojhra Gabriš                 1

                            Dvojhra Rurak                  1

                            Štvorhra Patka, Gabriš  1

             

                 Študenti po vynikajúcom výkone postúpili do regionálneho kola, ktoré sa konalo dňa 22.11.2016 opäť v Trenčíne. Naši žiaci po výhre nad ZŠ Odborárskou z Nového Mesta nad Váhom postúpili do III.súťažného kola – KRAJSKÉHO.

            Priebeh súťaže II. Regionálne kolo:

            SŠG Trenčianske Teplice X ZŠ Odborárska Nové Mesto nad Váhom        4 x 0

            Body:    Dvojhra Patka                   1

                            Dvojhra Gabriš                 1

                            Dvojhra Rurak                  1

                            Štvorhra Patka, Gabriš  1

             

            3.Kolo STOLNÝ TENIS – KRAJSKÉ

            Krajské kolo sa konalo dňa13.12.2016 v Považskej Bystrici. Naši študenti opäť predviedli vynikajúce výkony vďaka ktorým sa prebojovali až na Majstrovstvá Slovenskej republiky. MSR sa budú konať v Liptovskom Mikuláši 28. – 29.03. 2017.

            Priebeh súťaže III. Krajské kolo:

            Semifinále:

            SŠG Trenčianske Teplice X ZŠ Považský Bystrica               4 x 3

            Body:    Dvojhra Patka                   1

                            Dvojhra Gabriš                 1

                            Dvojhra Rurak                  2

                           

            Finále:

            SŠG Trenčianske Teplice X ZŠ Nováky                    4 x 0

            Body:    Dvojhra Patka                   1

                            Dvojhra Gabriš                 1

                            Dvojhra Rurak                  1

                            Štvorhra Patka, Gabriš  1

             

            Ďakujeme trénerovi Mgr. Jánovi Hudecovi za vzornú prípravu žiakov a žiakom (Gabriš, Rurak, Patka) za vynikajúce výsledky a za ich postup na Majstrovstvá Slovenska.

            Na MSR držíme palce !

            Fotky si môžete pozrieť vo fotoalbume.

        • Na Baračke v Trenčiankych Tepliciach sa konal "BARAČKA CUP"
          • Na Baračke v Trenčiankych Tepliciach sa konal "BARAČKA CUP"

                  6.1.2017 na Troch kráľov sa v nafukovacej tenisovej dvojhale na Baračke začal tenisový turnaj dorasteniek, v kategórii "C" "BARAČKA CUP". Školu reprezentovali na turnaji až štyři hráčky. Najlepšie sa darilo Barbore Kmoškovej, ktorá postúpila do semifinále a obsadila tretie miesto. Dominika Demková vyhrala v prvom kole pomerne hladko, ale bohužial v druhom kole nestačila na finalistku Mrázikovú. Scarlett Vašeková naberala na turnaji potrebné skúsenosti, to isté sa dá povedať aj o Ajlin Eliz Dvorskej. Obidve prehrali v prvom kole. Fotky z podujatia si môžete pozrieť vo fotoalbume, alebo kliknite sem. 

             

            Daniel Ježík

        • ÚSPECHY NAŠICH TENISTOV. TOMÁŠ BALÁŽI MAJSTROM ZÁPADOSLOVENSKÉHO REGIÓNU V TENISE.
          • ÚSPECHY NAŠICH TENISTOV. TOMÁŠ BALÁŽI MAJSTROM ZÁPADOSLOVENSKÉHO REGIÓNU V TENISE.

                Dňa 17-20.12.2017 sa konali Halové majstrovstvá stredoslovenského regiónu v tenise kategória dorastenci v Lieskovskom tenisovom klube.  Z našej školy sa zúčastnili dvaja žiaci Milan Bežák a Tomáš Šuran. V štvorhre získali 3. miesto. Milan hral s Martinom Gibalom a Tomáš hral so Šimonom Sedliakom.

                 Ten istý vikend sa konali v Pieštanoch Halové majstrovstvá západoslovenského regiónu v kategórii dorastenci. Na turnaji sa zúčastnili dvaja naši žiaci Tomáš Baláži a Nikolas Ľahký. Tomáš vyhral a stal sa halovým majstrom západoslovenského regiónu. Nikolas skončil tretí. Vo štvorhre sa Nikolas prebojoval do finále a Tomáš skončil v semifinále.

                 V Ľupči sa konali Halové majstrovstvá stredoslovenského regiónu za účasti našej hráčky Dominiky Demkovej. Žreb jej neprial a s druhou nasadenou prehrala hneď v prvom kole. 

                 Halové majstrovstvá západoslovenského regiónu dorasteniek sa konali v Trenčíne a zúčastnili sa ich Barbora Kmošková a Radka Zelníčková. Radka prehrala v prvom kole. Barbora v prvom kole vyhrala, ale v druhom nestačila na druhú nasadenú hráčku.

             

            Za vynikajúcu reprezentáciu školy gratuľujeme a prajeme veľa úspechov   

        • WINTER CUP, 3.-5.12.2016, tenisový turnaj dorastencov
          • WINTER CUP, 3.-5.12.2016, tenisový turnaj dorastencov

                 TRENČIANSKE TEPLICE - Počas víkendu 3. - 5.12. 2016 sa na Baračke konal tenisový turnaj v kategórii dorastencov, trieda C. Turnaja sa zúčastnili aj naši žiaci Tomáš Šuran a Milan Bežák. Bohuziaľ žreb im neprial a stretli sa proti sebe hneď v druhom kole (osemfinále). Po tuhom boji vyhral Milan, 62 36 105. V ďalšiom kole už ale nestačil na Russa a podľahol mu v dvoch setoch 76(4) 61. Vo štvorhre sa chalani opäť stretli proti sebe hneď v prvom kole. Tomáš oplatil prehru Milanovi z dvojhry a spolu so Surom vyhrali 63 36 106. V ďalšom kole podľahli prvému nasadenému páru po veľkom boji 64 76(6). Celkovo hodnotím turnaj z pohľadu herného potenciálu chlapcov za priemerný. S bilanciou 1 vyhratý a 1 prehraty zápas. Nesklamali, ale ani neprekvapili. Viac informácii na http://www.etenis.sk/.

            Fotky si môžete pozrieť vo fotoalbume, alebo tu.

            Gratulujeme a prajeme veľa úspechov.

            ---

            Daniel Ježík

        • BOLI SME NA PREZENTÁCIACH STREDNÝCH ŠKôL
          • BOLI SME NA PREZENTÁCIACH STREDNÝCH ŠKôL

                 Naša škola - SŠG Trenčianske Teplice sa zúčastnila na dvoch významných podujatiach ohľadne príjímania nových študentov  na stredné školy.

            V dňoch 10.-11.11.2016 sme sa zúčastnili na druhom ročníku regionálnej výstavy KAM NA STREDNÚ v mestskej športovej hale v Trnave. Na podujatí boli pozvaní študenti  základných škôl  (7- 9 ročník)  z trnavského okresu a širšieho regiónu. Cieľom bolo ponúknuť návštevníkom, ktorí sú žiakmi základných škôl a ich rodičom možnosti zistiť si informácie potrebné pre rozhodnutie, na ktorej strednej škole bude dieťa pokračovať v štúdiu. Naša škola- SŠG sa prezentovala prostredníctvom krátkeho videa, informačnej nástenky, propagačným študijným materiálom a informáciami ohľadne štúdia počas dvoch dní.

            V dňoch 24.- 25.11.2016 sme sa zúčastnili na obdobnej výstave STREDOŠKOLÁK – Hrdina remesiel a to na EXPO CENTER v Trenčíne. Cieľom tohto podujatia bolo prezentovať najnovšie výsledky stredných škôl a oboznámiť študentov o možnostiach  ďalšieho štúdia po ukončení deviateho ročníka ZŠ.

            Obidve podujatia boli pre nás veľmi prospešné, hlavne z dôvodu priameho kontaktu so študentmi, rodičmi, učiteľmi, výchovnými poradcami. Mohli sme ich informovať o zameraní školy, školskom vzdelávacom programe, výsledkoch našich študentov / absolventov a ďalšich podrobnostiach ohľadne štúdia na našej škole.

            Fotky si môžete pozrieť vo fotoalbume, alebo kliknite na KAM NA STREDNÚSTREDOŠKOLÁK.

            Bližšie informácie ako sa stať našim študentom nájdete v tomto odkaze PRIJÍMACIE SKÚŠKY.

            ---

            Mgr. Eva Hromjaková, kontaktná osoba pre nábor študentov

            00421 905 150 064

        • HALLOWEENSKA NOC V ŠKOLE
          • HALLOWEENSKA NOC V ŠKOLE

                 Ako je už dnes všeobecne známe, Halloween je jedným  z najobľúbenejších amerických sviatkov. Tento rok sme sa po prvýkrát rozhodli osláviť túto tradíciu formou halloweenskej noci aj na pôde našej školy. Strašidelný večer odštartoval o 16-tej hodine výzdobou interiéru školy. Na programe boli rôzne tvorivé aktivity, kde sa žiaci najviac prejavili v tvorbe masiek a svoj umelecký talent si vyskúšali aj na vyučujúcich. Nechýbali ani zábavné súťaže v tímoch, kde žiaci prejavili spolupatričnosť a spoluprácu. Po promenáde masiek nasledovalo vyhodnotenie najlepšieho a najstrašidelnejšieho kostýmu zúčastnenými žiakmi. Prvú cenu a teda aj najviac hlasov od svojich spolužiakov získala žiačka I.OA Emka Cmarková. Na druhom mieste sa umiestnil žiak Enrik Švec a tretia skončila Klára Jánošíková, obaja z II.ŠA. Záver bol spestrený diskotékou a halloweenskym filmom. Nápad zorganizovať toto podujatie mali žiačky VII. OA triedy Ninka Cmarková a Barborka Šedivá, ktoré pre učiteľov pripravili sladké prekvapenie v podobe chutnej torty, za čo im aj touto cestou ďakujeme. Vďaka patrí aj zúčastneným žiakom, ktorí sa počas konania celej akcie správali slušne a aktívne sa zapájali do všetkých aktivít. V neposlednom rade si poďakovanie zaslúžia aj zúčastnení učitelia, za pomoc pri organizácii a dozore.

            Tešíme sa na strašidlá opäť o rok !!! smiley

      • Kontakty

        • Súkromná stredná športová škola
        • sekretariat/tel-fax: +421 32 655 2677 +421 911 552 677 sekretariat@sportovegymnazium.sk riaditeľ: +421 911 410 034 riaditel@sportovegymnazium.sk zriaďovateľ: +421 903 451 982 zriadovatel@sportovegymnazium.sk
        • SNP 6, 914 51 Trenčianske Teplice 914 51 Trenčianske Teplice Slovakia
        • 37922866
        • 2022074615
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje