NOVINKY

    • Novinky

        • HALLOWEENSKA NOC V ŠKOLE
          • HALLOWEENSKA NOC V ŠKOLE

                 Ako je už dnes všeobecne známe, Halloween je jedným  z najobľúbenejších amerických sviatkov. Tento rok sme sa po prvýkrát rozhodli osláviť túto tradíciu formou halloweenskej noci aj na pôde našej školy. Strašidelný večer odštartoval o 16-tej hodine výzdobou interiéru školy. Na programe boli rôzne tvorivé aktivity, kde sa žiaci najviac prejavili v tvorbe masiek a svoj umelecký talent si vyskúšali aj na vyučujúcich. Nechýbali ani zábavné súťaže v tímoch, kde žiaci prejavili spolupatričnosť a spoluprácu. Po promenáde masiek nasledovalo vyhodnotenie najlepšieho a najstrašidelnejšieho kostýmu zúčastnenými žiakmi. Prvú cenu a teda aj najviac hlasov od svojich spolužiakov získala žiačka I.OA Emka Cmarková. Na druhom mieste sa umiestnil žiak Enrik Švec a tretia skončila Klára Jánošíková, obaja z II.ŠA. Záver bol spestrený diskotékou a halloweenskym filmom. Nápad zorganizovať toto podujatie mali žiačky VII. OA triedy Ninka Cmarková a Barborka Šedivá, ktoré pre učiteľov pripravili sladké prekvapenie v podobe chutnej torty, za čo im aj touto cestou ďakujeme. Vďaka patrí aj zúčastneným žiakom, ktorí sa počas konania celej akcie správali slušne a aktívne sa zapájali do všetkých aktivít. V neposlednom rade si poďakovanie zaslúžia aj zúčastnení učitelia, za pomoc pri organizácii a dozore.

            Tešíme sa na strašidlá opäť o rok !!! smiley

        • DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ
          • DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ

                 Tak ako minulý rok i tento rok pre Vás pripravujeme DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ, počas ktorých sa Vám budeme venovať a ukážeme Vám priestory školy, športové zázemie školy, oboznámime Vás zo ŠkVP (školskym vzdelávacim programom) a odpovieme Vám na akékoľvek otázky týkajúce sa štúdia na našej škole. Termíny:  14.12.2016 o 17:00 hod., 18.1.2017 a 25.1.2017 o 17.00 hod. a 8.2.2017 o 17:00 hod, v priestoroch školy. Ak máte záujem o viac informácii, kontaktujte nás na tel.: 00421 905 150 064, 00421 903 451 982, kliknite na odkaz PRIJÍMACIE SKÚŠKY, alebo nám NAPÍŠTE. 

             

            TEŠÍME SA NA NÁVŠTEVU

             

            -VEDENIE ŠKOLY-

        • MÁME MAJSTRA SLOVENSKA
          • MÁME MAJSTRA SLOVENSKA

                 Atlét a žiak našej školy Patrik Jelinek sa v tomto roku stal majstrom Slovenskej republiky v hode oštepom. Tento rok sa Majstrovstvá Slovenska v atletike konali dňa 17.09.2016 na Mladej Garde v Bratislave. Patrik vyhrával už od prvej série a jednoznačne zvíťazil vo svojom novom osobnom rekorde  45,17 m. Svoju medailovú bilanciu obohatil o zisk ďalších dvoch medailí v štafetových behoch.  V štafete 4x300 m  ako člen družstva získali druhé miesto a v štafete 4x60m tretie miesto. Pekné umiestnenia na MSR mu umožnili postup na medzištátne stretnutie konajúce sa v Trnave v dňoch 23. – 24.09.2016, kde boli súťažiaci z krajín: Slovensko, Česko, Maďarsko, Slovinsko a Chorvátsko a Paťo sa umiestnil na vynikajúcom šiestom mieste v ďalšom osobnom rekorde 46, 30m.  Patrikovi k výborným výkonom a umiestneniam gratulujeme a ďakujeme za vzornú reprezentáciu školy aj Slovenska. Fotky si pozrite vo fotoalbume, alebo kliknite semvideo tu a záznam z odovzdávanie cien, kliknite sem.

            Bridová  

        • MSR družstiev v tenise - staršie žiačky
          • MSR družstiev v tenise - staršie žiačky

                V dňoch 01.09. až 03.09.2016 sa v Žiline konali Majsrovstvá Slovenska družstiev v tenise. V kategórii starších žiačok vyhralo družstvo TC EMPIRE Trnava, v ktorom hrala aj študentka našej školy Barbora Kmošková. Barbora prispela k titulu MSR troma víťazstvami vo dvojhre. V sezóne 2016 v kategórii starších žiačok sa v predbežnom rebrícku nachádza na peknom 10. mieste vo dvohre a 6. mieste vo štvorhre. Fotky z MSR a turnajov si môžete pozrieť tu. Ostatné výsledky našich študentov nájdete na www.etenis.sk.

            ---

            Daniel Ježík  

        • KONGRES SLOVENSKÝCH SPISOVATEĽOV, 23.9.2016
          • KONGRES SLOVENSKÝCH SPISOVATEĽOV, 23.9.2016

                 Boli sme sa pozrieť na Kongrese slovenských spisovateľov, ktorý sa konal 22. a  23. septembra v Kursalone v Trenčianskych Tepliciach. Jeho organizátormi boli Spolok slovenských spisovateľov (SSS), SC PEN, Klub nezávislých spisovateľov, Klub literatúry faktu a ďalšie inštitúcie. Fotky si môžete pozrieť vo fotoalbume, alebo kliknite sem. Viac sa o Kongrese dozviete na stránke http://www.spolok-slovenskych-spisovatelov.sk/.

            ---

            Mgr. Bustinová

        • 16.9.2016 - RIADITEĽSKÉ VOĽNO
          • 16.9.2016 - RIADITEĽSKÉ VOĽNO

            V zmysle zákona č. 245/2008 Z.z. (školský zákon), udeľuje riaditeľ školy na deň 16.9.2016 /piatok/ riaditeĺske voľno z organizačných dôvodov /dochádzanie študentov/ a technických príčin.

            Vedenie školy 

        • OTVORENIE ŠKOLSKÉHO ROKA 2016/2017
          • OTVORENIE ŠKOLSKÉHO ROKA 2016/2017

                  Súkromné športové gymnázium v Trenčianskych Tepliciach oznamujeme všetkým žiakom, že otvorenie školského roka 2016/2017 bude dňa 5. septembra /pondelok/ o 8.30 hod. v budove školy. 

            Vedenie školy

        • EXTERNÁ FORMA ŠTÚDIA a overovanie odbornej spôsobilosti
          • EXTERNÁ FORMA ŠTÚDIA a overovanie odbornej spôsobilosti

            Súkromné športové gymnázium Trenčianske Teplice, oznamuje záujemcom z radov profesionálnych aj amatérskych športovcov, starším ako 18 rokov, zamestnaným, ktorí doteraz neabsolvovali maturitu a majú záujem o získanie

            kvalifikačných tried 1 – 5 (z 8) podľa európskeho kvalifikačného rámca,

            resp. kvalifikačných tried 1 – 3 (z 5) podľa slovenskej legislatívy v kvalifikáciách

            • tréner športu                                                                               
            • inštruktor športu
            • iných kvalifikáciách ako odborník v športe,

            že dňa 30.8.2016 sa uskutočnia prijímacie skúšky do externého štúdia ročníkov 1., 2., 3. (zo 4), ako aj druhé kolo talentových skúšok na denné štúdium.

            Externé štúdium prebieha formou:

            1. 1x za mesiac prezenčná účasť na vyučovaní – víkend (piatok – 4 hodiny, sobota – 7 hodín, nedeľa – 4 hodiny)
            2. E-learningom – 15 hodín týždenne s e-výstupom študenta
            3. Konzultácie
            4. Skúšobné komisie (v mesiacoch máj a jún – 1. ročník = 1. kvalifikačná trieda, 2. ročník = 2. kvalifikačná trieda, 4. ročník = 3. kvalifikačná trieda)
            5. Maturitná skúška

            Finančné podmienky externého štúdia:

            135,- Eur – zápisné na školu (jednorazový poplatok)

            600,- Eur  - ročný poplatok za externé štúdium

            30,- Eur - poplatok za kvalifikačnú skúšku pred skúšobnou komisiou (jednorazový poplatok)

            10,- Eur / hod. - poplatok za konzultáciu mimo stanovené termíny

             Podmienky prijatia na externé štúdium:

            • úspešné absolvovanie talentovej skúšky  - pohybová časť
            • vyhovujúci výsledok psychodiagnostického testu
            • dobrý zdravotný stav (potvrdený telovýchovným lekárom)
            • žiadosť o preradenie na externú formu štúdia
            • podpísaná zmluva o štúdiu

            Pri štúdiu je možné študentom uznať už absolvované predmety, osvedčenia o vedomostiach a zručnostiach a pod., čo je zohľadnené pri zaradení do tried alebo preradenia do vyšších ročníkov.

            Úspešný absolvent odbornej prípravy na nadobudnutie odbornej spôsobilosti získa doklad o absolvovaní vzdelania a Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na výkon odbornej činnosti.

             

             

             

               

            SNP 6, 914 51 Trenčianske Teplice, tel.: 00421 911 552 667, 

            mail: sekretariat@sportovegymnazium.sk, web: www.sportovegymnazium.sk

             

            List_-_ext._stud._a_overovanie.pdf

             

        • Letné tenisové tábory 2016
          • Letné tenisové tábory 2016

                  Športový klub ŠK TCTT Trenčianske Teplice za finančnej podpory Mesta Trenčianske Teplice zorganizovalo v prázdninových mesiacoch pre deti z Trenčianskych Teplíc a blízkeho okolia Letné tenisové tábory. Táborov sa zúčastnili deti vo veku od 5 do 14 rokov. Počas piatich turnusov sa do táborov zapojilo rekordný počet 108 detí, prevažne z Trenčianskych Teplíc, ale prišli aj deti z okolia - Trenčín, Trenčianska Tepla, Dubnica nad Váhom, Nová Dubnica, Bánovce nad Bebravou, Omšenie, Dolná Poruba, Motešice, Košeca, Veľká a Malá Hradná, Slatinka nad Bebravou. Deti si otestovali svoje fyzické schopnosti v siedmich pohybových disciplínach, rôznych športových súťažiach, zahrali si minigolf, absolvovali výlet, ale  hlavne sa zabavili a pričuchli k základom tenisu. Svoju spokojnosť dávali najavo úsmevom na tvárach. Motiváciu mali obrovskú, najlepší získali krásne medaile. Aj počasie nám prialo, okrem dvoch dní počas ktorých pršalo, bolo príjemne počasie. Ak bolo teplejšie, s tým sme si poradili „dobrá sprcha hadicou bola najväčšia zábava“. Na záver každého turnusu nechýbalo záverečné vyhodnotenie, najlepší dostali medaile a diplomy, ale diplomy a darček za účasť sme odovzdali všetkým deťom, takže nikto neodišiel naprázdno. Fotky jednotlivých turnusovsi môžete pozrieť vo fotoalbume na stránke www.sportovegymnazium.sk. Už teraz sa tešíme na budúci rok smiley.

            odkaz: http://teplice.sk/action.php?id=1420&count=&zalozka=1420

            odkaz: https://youtu.be/Tz137OBADt8

             

            Daniel Ježík, organizátor

        • HOLIDAY CUP 2016
          • HOLIDAY CUP 2016

             TRENČIANSKE TEPLICE - Počas víkendu 25.6. - 27.6. 2016 sa na Baračke konal tenisový turnaj v kategórii staršie žiactvo. Tomáš Šuran ako prvý nasadení potvrdil úlohu favorita a vyhral celý turnaj. Scarlett Vašeková a Ajlin Eliz Dvorská prehrali v prvom kole, ale nesklamali a dúfam že budú počas prázdnin naberať potrebné skúsenosti na turnajoch. viac informácii na http://www.etenis.sk/.

            Fotky si môžete pozrieť vo fotoalbume, alebo tu.

            Gratulujeme a prajeme veľa úspechov.

        • TOMÁŠ BALÁŽI MAJSTROM SLOVENSKA VO ŠTVORHRE
          • TOMÁŠ BALÁŽI MAJSTROM SLOVENSKA VO ŠTVORHRE

               TRNAVA - Veľký úspech sa podaril dosiahnuť nášmu študentovi Tomášovi Balážimu. Od 6.6. do 10.6.2016 sa konali v Trnave Letné majstrovstvá Slovenska do 16 rokov. Tomáš Baláži a Martin Dobrý sa stali majstrami Slovenska vo štvorhre! Tomáš sa okrem toho dokázal vo dvojhre prebojovať až do semifinále, kde podľahol neskoršiemu víťazovi.

            GRATULUJEME a prajeme veĺa úspechov!

      • Kontakty

        • Súkromná stredná športová škola
        • sekretariat/tel-fax: +421 32 655 2677 +421 911 552 677 sekretariat@sportovegymnazium.sk riaditeľ: +421 911 410 034 riaditel@sportovegymnazium.sk zriaďovateľ: +421 903 451 982 zriadovatel@sportovegymnazium.sk
        • SNP 6, 914 51 Trenčianske Teplice 914 51 Trenčianske Teplice Slovakia
        • 37922866
        • 2022074615
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje