NOVINKY

    • Novinky

        • Talentové skúšky, deň talentovanosti
          • Talentové skúšky, deň talentovanosti

                Dňa 2.4.2015, sa na našej škole konali talentové skúšky a deň talentovanosti. Žiaci postupne absolvovali pohybové testy a následne psychodiagnostické testy. Výsledky budú zákonným zástupcom žiakov oznámené poštou, alebo telefonicky, v zákonom stanovenej lehote. Fotky z talentoviek si môžete pozrieť tu, alebo vo fotoalbume.

            ---

            Vedenie školy 

        • TEJT U16 „SCHOOL LOBIK 2015“
          • TEJT U16 „SCHOOL LOBIK 2015“

                V dňoch 14.3. - 22.3. 2015 sa v Trenčianskych Tepliciach konal medzinárodný tenisový turnaj hráčov do 16 rokov „TEJT U16 SCHOOL LOBIK“. Išlo už o jubilejný desiaty ročník tohto podujatia. Podujatie je súčasťou kalendára medzinárodných turnajov TEJT (tennis european junior tour). Spolu sa turnaja zúčastnilo 96 hráčov z celej Európy. V tomto ročníku navštívilo turnaj historicky najviac zahraničných hráčov, spolu až 62. Početná výprava prišla z Talianska. Historicky prvý krát sa turnaja zúčastnil hráč z ázijskej krajiny, konkrétne z Číny. Hralo sa, ako každý rok, na dvoch antukových dvorcoch v nafukovacej hale na Baračke, v príjemnom prostredí kúpeľného parku a pri krásnom počasí, ktoré nám tento rok prialo J. Na tréning hráči využívali kurty v Trenčíne.                                                                     

                Zišli sa tu vynikajúci hráči. Vyššia úroveň - rebríčková, ale aj herná, bola v mužskej časti pavúka. Najvyššie nasadený bol Srb Marko Miladinovic (22. miesto v Európe) a medzi dievčatami reprezentantka z Čiech Anna Sisková (139. miesto). V sobotu a v nedeľu sa hrala kvalifikácia, z ktorej do hlavnej súťaže postupovalo 8 dievčat a 8 chlapcov. Hrali sa veľmi zaujímavé a napínavé zápasy. V pondelok sa začala hlavná súťaž chlapcov a v utorok začínali prvé kolo hlavnej súťaže dievčatá. Medzi chlapcami v prvom kole favoriti nezaváhali a deň mal relatívne hladký priebeh. Dievčatá boli vyrovnanejšie, hralo sa množstvo trojsetových zápasov, čo organizátorom skomplikovalo situáciu, hlavne pre štvorhru. Už kvalifikácia naznačovala, že nebude núdza o dramatické zápasy. Dominovali hráči zo Srbska! Dvojhru dievčat vyhrala reprezentantka zo Srbska Nevena SOKOVIC. Dvojhru chlapcov vyhral prvý nasadený, Srb Marko MILADINOVIC.

            Výsledky z turnaja si môžete pozrieť na webovej stránke www.tenniseurope.org, alebo kliknite na odkaz http://te.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=4B55238B-0463-47EE-8A3E-810241407A30.

            Fotky si môžete pozrieť na webovej stránke tu

            Napísali o nás:

            www.teplice.sk/action.php?id=1317&count=&zalozka=1317

            www.stz.sk/tenis/v-trencianskych-tepliciach-rekordna-ucast-zo-zahranicia

                Organizačne prebehol turnaj bez väčších problémov. Ako som spomínal, tento rok nám prialo aj počasie. Atmosféra v areáli bola vynikajúca. Nevyskytli sa žiadne vážnejšie problémy. Pre žiakov SŠG Trenčianske Teplice bolo podujatie veľmi prospešné, pretože si mohli zmerať sily s rovesníkmi z Európy a okrem toho získali aj kvalifikačnú prax v organizačnej a rozhodcovskej činnosti.

            Poďakovanie

                Veľmi rád by som sa poďakoval všetkým, ktorí sa akokoľvek zapojili a pomáhali pri organizácii tohto podujatia. Poďakovanie patrí klubu ŠK TCTT TRENČIANSKE TEPLICE, a  SÚKROMNÉMU ŠPORTOVÉMU GYMNÁZIU TRENČIANSKE TEPLICE.  Ďalej MESTU TRENČIANSKE TEPLICE, ktoré sa tiež aktívne zapojilo pri propagácii podujatia, cenami pre víťazov a formou prezentačných taštičiek. Špeciálne poďakovanie patrí vrchným rozhodcom, ktorí odviedli vynikajúcu prácu.

                Myslím si, že toto podujatie je pre mesto prínosom a bude ním aj naďalej. Je zrejmé, že dominantou Trenčianskych Teplíc sú najmä liečivé pramene, avšak ich geografická poloha a krása okolia ich predurčujú k tomu, aby sa v budúcnosti stali aj miestom športových, kultúrnych a spoločenských podujatí na regionálnej, slovenskej a medzinárodnej úrovni.

                                         

            Daniel Ježík, riaditeĺ turnaja

             

        • O pohár primátora mesta Trenčianske Teplice
          • O pohár primátora mesta Trenčianske Teplice

                Dňa 26.02.2015 sa v Trenčianskych Tepliciach uskutočnil už XIII. ročník stolnotenisového turnaja „O pohár primátora mesta Trenčianske Teplice“. Organizátor, ktorým bolo Súkromné športové gymnázium, sa potešilo účasti 82 súťažiacich. Turnaj už tradične,  slávnostným príhovorom,  otvoril nositeľ mena putovného pohára, primátor mesta Trenčianske Teplice - PhDr. Štefan Škultéty. Poďakoval organizátorom, pedagógom  a celému vedeniu školy Súkromného športového gymnázia za prípravu stolnotenisového podujatia a za podporu a aktívnu prácu v oblasti športu. Nechýbalo ani želanie bezproblémového priebehu turnaja, veľa úspechov a športových zážitkov. Súťažilo sa pri desiatich stoloch v dvoch telocvičniach, pričom boli zastúpené  tieto vekové kategórie:  najmladší žiaci, mladší žiaci, starší žiaci a dorast. Turnaj prebiehal v dobrej nálade, avšak nechýbal ani bojový duch a túžba každého hráča zvíťaziť a vidieť svoje meno vyryté na putovnom pohári.

            Výsledky :

            Dvojhra najmladších žiakov

            Dievčatá 1.miesto  -  Svitanová Zuzana

            Chlapci 1. miesto  -  Pšenka Martin

            Dvojhra mladších žiakov

            Dievčatá 1.miesto  -  Zajačková Lucia

            Chlapci 1. miesto  -  Panáček Dušan

            Dvojhra starších žiakov

            Dievčatá 1.miesto  -  Matúšková Emília

            Chlapci 1. miesto  - Svitana Ján

            Dvojhra dorastencov

            Dievčatá 1.miesto  -  Gurínová Daniela

            Chlapci 1. miesto  -  Kaduk Matúš

             

            Osobitné poďakovanie patrí učiteľom SŠG, hlavne Jánovi Hudecovi – zástupcovi riaditeľa SŠG pre šport, Jozefovi Mercellovi, Jánovi Hudecovi st., Kataríne Jurgovej, Zuzane Bridovej, Soni Hudecovej, Henrichovi Horňáčkovi, Dušanovi Zelmanovi a všetkým, ktorí pomáhali pri organizácii.

            Fotky si môžete pozrieť vo fotoalbume, alebo kliknite sem.

             

            Tešíme sa na budúci rok laugh

        • CHOPOK 2015
          • CHOPOK 2015

                Súkromné športové gymnázium Trenčianske Teplice sa v dňoch od 9.3. do 13.3.2015 zúčastnilo lyžiarskeho výcviku v Demänovskej doline v stredisku Jasná pod Chopkom pod vedením trénerok Mgr. E. Hromjakovej a Mgr. K. Jurgovej. Naši študenti boli preverení z výkonnostného stupňa a to  z metodiky lyžovania, zvládnutia pobytu v nadmorskej výške, z poskytnutia prvej pomoci, orientácia v teréne počas krásneho počasia a taktiež aj v hmlistom počasí. Zlyžovali všetky zjazdovky rôznych parametrov, ktoré ponúkajú iba svahy v Jasnej pod Chopkom. Počas celého pobytu nás sprevádzalo prekrásne počasie okrem jedného dňa, ktorý sme využili na návštevu Tatralandie - svetoznámeho a veľmi navštevovaného aquaparku.

            Jednoducho naši študenti si prišli NA SVOJE. Fotky si môžete pozrieť vo fotoalbume, alebo kliknite sem.

             

            Mgr. Eva Hromjakova

             

        • Máme halového majstra SR
          • Máme halového majstra SR

                Dňa 14. až 17.2.2015 sa v Bratislave konali Halové majstrovstvá Slovenskej republiky 2015 v tenise. Našu školu úspešne reprezentoval Tomáš Líška, žiak IV.OA – KVARTA, ktorý vyhral celý turnaj v dvojhre aj štvorhre.

            Výsledky:

            DVOJHRA

            ŠTVORHRA

                  

            Tomášovi gratulujeme a prajeme veľa úspechov.

            ---

            vedenie školy

        • BARAČKA CUP 2015
          • BARAČKA CUP 2015

               Cez víkend 7.2. - 9.2. 2015 sa na Baračke v Trenčianskych Tepliciach uskutočnil tenisový turnaj dorastencov. Turnaj bol pre našich žiakov veľmi úspešný. Na turnaji sa zúčastnilo 6 hráčov z našej školy. Víťazom dvojhry sa stal najvyššie nasadený Marcel Musil, ktorý je žiakom V.OA - KVINTA. V semifinále prehral Nikolas Ľahky z 1.ŠA. Vo finále štvorhry sme mali zastúpenie vďaka Musilovi a v semifinále si zahrali Ľahký s Koňarikom a Nasssar s Rurakom, ale do finále nepostúpili. Výsledky:

            DVOJHRA 

            ŠTVORHRA

            Fotky si môžete pozrieť vo fotoalbume, alebo kliknite na tento odkaz FOTKY.

            Všetkým gratulujeme a prajeme veľa ďalších úspechov.

        • AUSTRÁLIA. ALEX PREHRAL VO FINÁLE.
          • AUSTRÁLIA. ALEX PREHRAL VO FINÁLE.

                MELBOURNE 30. januára (SITA) - Slovenský tenista, náš študent Alex Molčan a Poliak Hubert Hurkacz prehrali v piatkovom finále štvorhry juniorov na úvodnom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open na tvrdom povrchu v Melbourne s domácim párom Jake Delaney, Marc Polmans tesne 6:0, 2:6, 8:10 (zápasový tajbrejk). V rozuzlení predviedli Molčan s Hurkaczom nádejný priebežný obrat z 5:7 na 8:7 a príjem, čoskoro však mali manko 8:9 a neodolali mečbalovej hrozbe. SR teda nezískalo trofej z mládežníckej kategórie na veľkej štvorke ani na piaty finálový pokus po tom, ako sa Filip Horanský radoval v sezóne 2011 zhodou okolností tiež práve na južnej pologuli v debli s Čechom Jiřím Veselým. Od 1. decembra 17-ročný hráč TK Slávia Agrofert STU Bratislava a programu NTC Molčan je nielen v metropole Viktórie pod trénerským dohľadom Ľubomíra Kurhajca. Pred AO triumfoval začiatkom roka v singli na Slovak Juniors Indoors v Senci. Ľavoruký prešovský rodák Molčan je na 35. mieste v hodnotení ITF. Vo dvojhre na Australian Open 2015 prehral už v 1. kole s Američanom Taylorom Fritzom. V singli na Majors ešte nebol za 2. kolom juniorských súťaží (Australian Open aj Wimbledon 2014), v debli dosiaľ mal osobný rekord v podobe štvrťfinále vlaňajšieho Roland Garros s krajanom Martinom Blaškom. S ním si minulý rok v Melbourne zahral osemfinále debla.

             

            Štvorhra juniorov - finále:

            Jake Delaney, Marc Polmans (Aus.) - Hubert Hurkacz, Alex Molčan (Poľ./SR-8) 0:6, 6:2, 10:8 (zápasový tajbrejk)

             

            GRATULUJEME A PRAJEME VEĽA PODOBNÝCH ÚSPECHOV.


            Čítajte viac: http://agentury.sme.sk/c/7617495/molcan-prehral-vo-finale-stvorhry-juniorov.html#ixzz3QPLN32Ez

        • SKVELÁ SPRÁVA Z AUSTRÁLIE. GRATULUJEME!!
          • SKVELÁ SPRÁVA Z AUSTRÁLIE. GRATULUJEME!!

               MELBOURNE. Slovenská tenistka a študentka nášho gymnázia Tereza Mihalíková sa stala víťazkou juniorskej dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open. Vo finále si poradila so štrnástou nasadenou Britkou Katie Swanovou hladko v dvoch setoch 6:1, 6:4 a dosiahla životný úspech. Topoľčianska rodáčka sa stala prvou Slovenkou, ktorá získala v Melbourne singlový titul. V roku 1999 o prvenstvo neúspešne bojovala Katarína Bašternáková, ktorá prehrala s Francúzkou Virginie Razzanovou.


            Tereza, poď do toho

            "Som veľmi šťastná, že sa mi podarilo získať grandslamový titul. Vlani na US Open som si vyskúšala, aké je to byť vo finále, no vo štvorhre som v rozhodujúcom súboji neuspela. Teraz som vyhrala," povedala Mihalíková. "Prvý set som získala hladko, na začiatku druhého som však spravila niekoľko chýb. Aj keď som prehrávala 0:3, stále som verila, že môžem vyhrať v dvoch setoch a že to nebude trojseťák ako v prvých troch kolách." "Keď súperka požiadala o medical time out, sadla som si na stoličku a povedala som si: Tereza, poď do toho, dáš to v dvoch setoch. Začala som si veriť a podarilo sa mi otočiť nepriaznivý vývoj," dodala Mihalíková.

             

            Tretí Grand Slam

            Mihalíková vybojovala pre slovenský tenis tretí juniorský titul na Australian Open aj tretí grandslamový vo dvojhre. Filip Horanský s Čechom Jiřím Veselým vyhral juniorskú štvorhru v roku 2011. Rok predtým získali titul v debli Jana Čepelová so Chantal Škamlovou. Slovenskí juniori ukoristili v ére samostatnosti na podujatiach veľkej štvorky celkovo šesť titulov. Henrieta Nagyová v roku 1994 po boku bývalej svetovej jednotky Švajčiarky Martiny Hingisovej vyhrala štvorhru na Roland Garros. V roku 2006 sa v Paríži zo zisku cennej trofeje vo dvojhre tešil Martin Kližan, v septembri 2007 triumfovala v singli na US Open Kristína Kučová.

             

            Studenič: Zodpovedný prístup

            Mihalíková mala proti Swanovej vo finále raketový úvod, keď dvakrát prelomila podanie súperky a vybudovala si náskok 5:0. V druhom sete prehrávala 0:3, no potom získala päť gemov po sebe. V desiatom geme premenila pri vlastnom servise hneď prvý mečbal. Mihalíkovej tréner Ján Studenič zložil svojej zverenke kompliment. "Terezka ukázala vynikajúci, zodpovedný prístup. Od prvého kola sa neustále zlepšovala. Na každý zápas sa dokonale pripravila a dodržiavala stanovenú taktiku," povedal.

             

            Mihalíková: Mne fandili asi štyria ľudia

            "Od US Open som začala tvrdo trénovať a pracovať na tom, aby som dosiahla dobrý výsledok nielen vo štvorhre, ale aj vo dvojhre. Po príchode do Melbourne som bola presvedčená, že sa mi môže dariť aj v singli. Každý zápas som si užívala a snažila som sa predviesť môj najlepší tenis," pokračovala naša juniorka. "Kľúčový bol zápas proti druhej nasadenej Jil Teichmannovej. Prvý set som stratila a aj v druhom som mala brejk dolu. Ťažký bol aj duel proti Sare Tomicovej, lebo som mala proti sebe plný štadión. Mne fandili asi štyria ľudia." "Mojím najbližším cieľom je dostať sa do elitnej svetovej juniorskej desiatky, potom začnem hrať aj ženské turnaje. Mám rada Dominiku Cibulkovú, no mojou najobľúbenejšou hráčkou na okruhu WTA je Serena Williamsová. Sledujem všetky jej zápasy a dúfam, že v Melbourne získa titul," dodala Mihalíková.


            Čítajte viac: http://sport.sme.sk/c/7619370/mihalikova-vyhrala-australian-open-zacala-som-si-verit.html#ixzz3QPF37hV6

        • Nádhera: Terezka je vo finále!!
          • Nádhera: Terezka je vo finále!!

                Tereza Mihalíková zvíťazila v semifinále dvojhry junioriek na grandslamových Australian Open v Melbourne nad Belgičankou Greet Minnenovou 6:4, 7:5 a postúpila do finále. Súboj dvoch nenasadených hráčok trval 79 minút. Obe tenistky sa stretli vo vzájomnom súboji prvýkrát v kariére. 

            Šestnásťročná rodáčka z Topoľčian Mihalíková sa vo finále stretne s lepšou zo súboja medzi Britkou Katie Swanovou (14.) a Maďarkou Dalmou Gálfiovou (5.). Poslednou slovenskou juniorkou s triumfom vo dvojhre na grandslamovom podujatí je Kristína Kučová, ktorá v roku 2007 uspela na US Open v New Yorku.

            Mihalíková môže byť prvou Slovenkou, ktorá získa singlový juniorský titul na Australian Open. Doteraz bola vo finále len v roku 1999 Katarína Bašternáková, ktorá prehrala s Francúzkou Razzanovou.

            „Tereza zvládla zápas vynikajúco najmä vďaka výbornej hre od základnej čiary a veľmi dobrému podaniu,“ komentoval na webe Slovenského tenisového zväzu postup svojej zverenky tréner Ján Studenič. „Z víťazstva mala veľkú radosť, ani si to nestihla vychutnať, hneď ju čakali povinnosti s médiami, po zápase nasledovala tlačová konferencia.“

                

            Mihalíková figuruje na 56. priečke v tzv. juniorskom kombinovanom renkingu ITF. Postup do grandslamového finále je jej veľkým úspechom. Slovenka bola vlani spolu s Viktóriou Kužmovou a Tamarou Kupkovou členkou reprezentačného tímu do 16 rokov, ktorý si vybojoval striebro na MS ITF tejto vekovej kategórie, Junior Fed Cupe v mexickom San Luis Potosí. Presne v tomto zložení triumfovali v sezóne 2012 na MS družstiev dievčat do 14 rokov v českom Prostějove.

            Členka TK Slávia SPU Nitra Mihalíková bola vlani aj vo finále štvorhry dievčat na newyorských US Open s Bieloruskou Verou Lapkovou, s ktorou minulý týždeň triumfovala na prípravnom podujatí v Traralgone.

            Výsledok piatkového stretnutia semifinále dvojhry junioriek na úvodnom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open v Melbourne (19. januára – 1. februára, celková dotácia 40 miliónov AUD, tvrdý povrch Plexicushion):

            Dvojhra junioriek – semifinále:
            Tereza Mihalíková (SR) – Greet Minnenová (Belg.) 6:4, 7:5

            Gratulujeme a vo finále prajeme pevné nervy :-)

            pravda.sk. www.sport.pravda.sk/tenis/clanok/344003-slovenska-tenisova-nadej-mihalikova-postupila-do-finale-australian-open/   

        • Naše volejbalistky druhé v okrese
          • Naše volejbalistky druhé v okrese

                Dňa 20.1. 2015 sa uskutočnil finálový volejbalový turnaj na ZŠ Novomeského. Turnaja sa zúčastnilo 6 škôl. ZŠ Novomestského, Piaristické gymnázium, ZŠ Dlhé Hony, ZŠ Dolná Suča, SŠG Teplice, ZŠ Trenčianske Jastrabie

            Umiestnenie

            1. ZŠ Novomestského

            2. SŠG Trenčianske Teplice

            3. ZŠ Dolná Súča

            4. ZŠ Trenčianske Jastrabie

            5. Piaristické gymnázium

            6. ZŠ Dlhé Hony

             

            Škoda, vo finále rozhodli 2 body. Fotky si pozrite vo fotoalbume, alebo kliknite sem

            Ďakujeme dievčatám a gratulujeme!

             

            ---

            Jurgová

        • Australian open: Darí sa aj našim juniorom
          • Australian open: Darí sa aj našim juniorom

                 Výborné výsledky v Melbourne dosahujú aj naši žiaci Tereza Mihaliková a Alex Molčan. Nečakaný výsledok dosiahla 16-ročná Tereza Mihalíková, ktorá v 2. kole junioriek na Australian Open vyradila 2. nasadenú Švajčiarku Jil Bele Teichmannovú 5:7, 7:6(5), 7:5. Rovnako ako Kužmová bude bojovať o postup do štvrťfinále, do ktorého Mihalíková už postúpila vo štvorhre.

                

            Dvojhra junioriek - 2. kolo:
            Tereza Mihalíková (SR) - Jil Belen Teichmannová (Švaj.-2) 5:7, 7:6(5), 7:5

            Štvorhra junioriek - 2. kolo (osemfinále):
            Vera Lapková, Tereza Mihalíková (Biel./SR) - Destanee Aiavová, Kimberly Birrellová (Aus.-7) 6:3, 6:1

            Štvorhra juniorov - 2. kolo (osemfinále):
            Hubert Hurkacz, Alex Molčan (Poľ./SR-8) - Mitchell Harper, Jack Jaede (Aus.)

        • Volejbal
          • Volejbal

                 Dňa 13.1. 2015 sa uskutočnil v Trenčianskych Tepliciach volejbalový turnaj. Našu školu reprezentovali: Šedivá, Obetková, Demková, Papierniková, Matúšková, Paksiová a Hrkľová.

            Naša škola sa umiestnila na 1.mieste a tým si zaručili postup do Okresného kola. Gratulujeme a ďakujeme za skvelú reprezentáciu školy. Fotky z podujatia si môžete pozrieť vo fotoalbume, alebo tu.

            Výsledky:

             

            ZŠ Nemšová

            ZŠ Hodžova

            SŠG T. Teplice

            ZŠ Nemšová

             

            0:2

            0:2

            ZŠ Hodžova

            2:0

             

            0:2

            SŠG T. Teplice

            2:0

            2:0

             

             

            1. SŠG Trenčianske Teplice

            2. ZŠ Hodžova

            3. ZŠ Nemšová

             

            Jurgová

        • Vianočný turnaj
          • Vianočný turnaj

                 Vo štvrtok 18.12.2014 sa na našej škole uskutočnil vianočný turnaj. Turnaj bol rozdelený do troch športových odvetví: tenis, stolný tenis a futbal. V každej disciplíne sa našli lepší aj horší, ale v prvom rade zvíťazila dobrá nálada a predvianočná pohoda. Výsledky  si spracovali  vyučujúci a tréneri, každý za svoj šport. Fotky z tohto podujatia si môžete pozrieť vo fotoalbume, alebo kliknite sem.

            Tenis:

            PORADIE ZÁPASOV

            VÝSLEDOK

            1

            Demková / Bežák

            Koňarik / Hrkľová

            4  :  2

            2

            Čakovský / Medňanská

            Ľahký / Paksiová

             

            3

            Baláži / Vašeková

            Pisch / Krajčiová

            4  :  2

            4

            Myšák / Šuran

            Koňarik / Hrkľová

            4  :  1

            5

            Ľahký / Paksiová

            Demková / Bežák

            1  :  4

            6

            Baláži / Vašeková

            Čakovský / Medňanská

             

            7

            Myšák / Šuran

            Ľahký / Paksiová

            4  :  3

            8

            Demková / Bežák

            Baláži / Vašeková

            4  :  1

            9

            Čakovský / Medňanská

            Pisch / Krajčiová

             

            10

            Ľahký / Paksiová

            Koňarik / Hrkľová

            4  :  1

            11

            Baláži / Vašeková

            Myšák / Šuran

            3  :  4

            12

            Pisch / Krajčiová

            Demková / Bežák

            1  :  4

            13

            Baláži / Vašeková

            Koňarik / Hrkľová

            4  :  3

            14

            Myšák / Šuran

            Pisch / Krajčiová

            4  :  2

            15

            Demková / Bežák

            Čakovský / Medňanská

             

            16

            Baláži / Vašeková

            Ľahký / Paksiová

            4  :  3

            17

            Pisch / Krajčiová

            Koňarik / Hrkľová

            4  :  1

            18

            Čakovský / Medňanská

            Myšák / Šuran

             

            19

            Ľahký / Paksiová

            Pisch / Krajčiová

            4  :  0

            20

            Koňarik / Hrkľová

            Čakovský / Medňanská

             

            21

            Myšák / Šuran

            Demková / Bežák

            3  :  2

                           
             

            1. miesto

            Myšák / Šuran

                     
             

            2. miesto

            Demková / Bežák

                   
             

            3. miesto

            Baláži / Vašeková

                   

             

            Ďakujeme všetkým účastníkom za výbornú atmosféru.

        • Florbalový turnaj mikroregiónu TEPLIČKA
          • Florbalový turnaj mikroregiónu TEPLIČKA

                 Dňa 10. decembra 2014 usporiadala  MAS (Miestna akčná skupina)  mikroregiónu Teplička florbalový turnaj chlapcov a dievčat základných škôl v mikroregióne: ZŠ s MŠ Omšenie,  ZŠ s MŠ Dolná Poruba,  ZŠ Andreja Bagara Trenčianske Teplice a SŠG Trenčianske Teplice. Naše dievčatá obsadili 1. miesto a chlapci 3. miesto.

            Na záver turnaja boli víťazi ohodnotení diplomami, pohármi a vecnými cenami. Manažér MAS Daniel Pavlačka poďakoval prítomným za účasť, učiteľkám a učiteľom za pomoc pri organizovaní turnaja a vyslovil želanie všetkých k účasti aj na budúci rok.

            Fotky si môžete pozrieť vo fotoalbume, alebo kliknite na tento odkaz florbal

             

             

             

             

             

        • Prijímacie skúšky a deň  talentovanosti budú 2.4.2015
          • Prijímacie skúšky a deň talentovanosti budú 2.4.2015

                 Súkromné športové gymnázium v Trenčianskych Tepliciach Vás pozýva na 1. kolo prijímacích skúšok pre žiakov 5. a 9. ročníka Základnych škôl, ktoré sa uskutoční 2.4.2015 (štvrtok) o 08:30 hod. v priestoroch našej školy. Prihlašky môžete posielať (aj elektronicky) najneskôr do 20.2.2015! 

            Zároveň v tento deň prebehne testovanie športovej talentovanosti  žiakov základných a stredných škôl v rôznych športoch.

            Kritéria na prijatie:

            - vyhovujúce výsledky talentovej skúšky z pohybového testu

            - výborný zdravotný stav (potvrdený telovýchovným lekárom)

            - vyhovujúci výsledok psychologického testu

            - prospech, ktorý dáva predpoklad zvládnuť gymnaziálne štúdium

            Všeobecné pohybové testy:

            1. Beh na 30 m
            2. Sed - ľah 2 min
            3. Hod plnou loptou
            4. Štvorskok
            5. Beh na 800 m - dievčatá, 1000 m-chlapci

             

            Špeciálne pohybové testy : podľa druhu športu

            napr. tenis: vejár, kružidlo
            futbal: slalom na čas, a pod.

            Čo ponúkame :

            Súkromné športové gymnázium v Trenčianskych Tepliciachdáva príležitosť mladým športovým talentom spojiť štúdium so športom až do maturity. Menšie počty žiakov v triedach umožňujú individuálnejší a intenzívnejší prístup k výchove a vzdelávaniu žiakov. Pripraviť študenta tak, aby pokračoval v štúdium na FTVŠ alebo iných VŠ. Sme škola, ktorá spája šport a vedomosti. Výučba všetkých predmetov prebieha ako na iných gymnáziach.

            Ako postupovať :

            Stačí, ak sa zákonný zástupca telefonicky spojí s kontaktnou osobou pre nábor študentov. Tá sa postará o všetky náležitosti potrebné pre vyplnenie a poslanie prihlášky na našu školu.

            Kontakt :

            Kontaktná osoba pre nábor študentov, Mgr. Eva Hromjaková: 00421 905 150 064

            Riaditeľ, Mgr. Dušan Sádecký: 00421 903 905 454 647

            Zriaďovateľ, Daniel Ježík: 00421 903 451 982

            E-mail: sekretariat@sportovegymnazium.sk

            Tel/Fax: 00421 32 655 26 77

             

            TEŠÍME SA NA VÁS

            smiley

      • Kontakty

        • Súkromná stredná športová škola
        • sekretariat/tel-fax: +421 32 655 2677 +421 911 552 677 sekretariat@sportovegymnazium.sk riaditeľ: +421 911 410 034 riaditel@sportovegymnazium.sk zriaďovateľ: +421 903 451 982 zriadovatel@sportovegymnazium.sk
        • SNP 6, 914 51 Trenčianske Teplice 914 51 Trenčianske Teplice Slovakia
        • 37922866
        • 2022074615
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje