NOVINKY

    • Novinky

        • Chcete pomôcť ako dobrovoľníci?
          • Chcete pomôcť ako dobrovoľníci?

            „Milé študentky, milí študenti, 

            počas jesenných a zimných mesiacov bude na celom území Slovenska uskutočnená očkovacia kampaň v stredných školách, ktorú pre vás pod záštitou Úradu vlády Slovenskej republiky pripravuje organizácia Aliancia stredoškolákov. 

            Kampaň bude prebiehať prostredníctvom prednášok s odborníkmi a dobrovoľníkmi. Aj vy môžete byť dobrovoľníkmi a pomôcť tak zachrániť nejeden život – aktuálne sú najviac potrební „prednášajúci“, t. j. členovia terénnej sekcie kampane. Viac informácií o kampani i dobrovoľníctve môžete nájsť na tomto odkaze (odkaz na prihlasovací formulár pre dobrovoľníkov je v dolnej časti stránky): https://www.alianciastredoskolakov.sk/studenti-studentom

            V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte napísať na info@alianciastredoskolakov.sk alebo použite četovaciu funkciu na uvedenej internetovej stránke. 

            Za každú pomocnú ruku srdečne ďakuje, 

            Aliancia stredoškolákov“ 

        • Sára Straková v reprezentácií WU17
          • Sára Straková v reprezentácií WU17

            Tréner reprezentácie Slovenska dievčat do 17 rokov Jozef Jelšic nominoval tím na reprezentačný zraz v Poprade aj našu novú žiačku 1. ŠA Sáru Strakovú, hráčku klubu AS Trenčín.

            Blahoželáme a prajeme veľa reprezentačných aj klubových úspechov.

             

        • POZOR, ZMENA ROZVRHU!
          • POZOR, ZMENA ROZVRHU!

            Milí študenti, počas prvých dvoch týždňov sme "zabehli" rozvrh hodín pre šk. rok  2021/2022.

            Od pondelka 20.9. budeme podľa neho pokračovať ďalej, avšak s malými úpravami.

            Prosím, pozrite si upravený rozvrh, ktorý bude platný od pondelka 20.9.

        • Tobias sa dočkal
          • Tobias sa dočkal

            Tobias Vančo sa zúčastní aj TOUR OF SLOVAKIA 2021, ktorá bude štartovať aj v Trenčianskych Tepliciach. Pozývame všetkých, na štart 4. etapy 19. 9. 2021 o 11:00 na Kúpeľnom námestí. Viac informácii o pretekoch nájdete https://www.okoloslovenska.com/Tobiasovi gratulujeme a držíme palce! 

            Jurgová

        • Tobias Vančo Majster Slovenska v cestnej cyklistike
          • Tobias Vančo Majster Slovenska v cestnej cyklistike

            Študent 4. ŠA Tobias Vančo (Dukla Trenčín) sa stal majstrom Slovenska do 23 rokov v cestnej cyklistike v pretekoch jednotlivcov. Na 32 km dlhom okruhu v Tlmačoch, na ktorom cyklisti absolvovali celkovo 164 km, obsadil druhé miesto Simon Nagy (Cycling Academy Trenčín) a tretí skončil Lukáš Kubiš (Dukla Trenčín). 

            Tobias povedal po pretekoch:

            „Dojmy sú teda fantastické. Vôbec som nečakal, že to takto  dopadne. Som trochu v nemom úžase, že som sa stal majstrom SR do 23 rokov. Cieľ bol jasný, vyhrať titul v tíme a nezáležalo, kto to bude. Samozrejme, že lídrom bol Lukáš Kubiš, vieme, že je na tom lepšie ako ostatní, bol na OH, ukázal to aj vo štvrtok v časovke. Chceli sme mu to rozohrať tak, aby obhájil titul, ale situácia sa vyvinula tak, že sa Lukáš rozhodol, že bude aktívny, skákať do únikov a nebude čakať na špurt, kde sa môže hocičo stať. Bohužiaľ, nevyšlo mu to, tesne pred cieľom ho skupina posledný raz došla.

            V rýchlosti sme sa dohodli, že sa špurtovať bude na mňa. Adam Foltán s Pavlom Rovderom dobehli Štočka, super robota, a potom mi Lukáš rozbehol špurt, za čo som mu veľmi vďačný. Do nominácie na Avenir som sa nedostal, škoda, ale predsa len, som ešte veľmi mladý, takže pôjdem teraz na dráhové ME, kde by som chcel dôstojne reprezentovať Slovensko. Budem sa snažiť. Dúfam, že sa nominujem aj na ďalšie preteky, napríklad Okolo Slovenska. Po tom veľmi túžim,“.

            Gratulujeme :-)

        • Ag testy už k dispozícii
          • Ag testy už k dispozícii

            Našej škole boli 8.9.2021 dodané antigénové testy pre domáce samotestovanie žiakov (5ks na žiaka). Prosíme zákonných zástupcov žiakov, aby si balíčky testov prišli osobne vyzdvihnúť do budovy školy a podpísať preberací protokol. Termín prevzatia si dohodnite s triednym učteľom Vášho dieťaťa.

             

            Vedenie školy

        • Riaditeľské voľno 6.9.2021
          • Riaditeľské voľno 6.9.2021

            V súlade s § 150 ods. 5 zákona č.245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní

            riaditeľ Súkromnej strednej športovej školy Trenčianske Teplice rozhodol

            o poskytnutí riaditeľského voľna na deň 6. 9. 2021 (pondelok)

            pre žiakov SSŠŠ z prevádzkových a organizačných dôvodov.

        • Antigénové testy, vyhlásenie o bezpríznakovosti žiaka
          • Antigénové testy, vyhlásenie o bezpríznakovosti žiaka

            Vážení rodičia, na základe informácií z Okresného úradu Trenčín Vám oznamujeme, že objednané balíčky antigénových testov momentálne nie sú k dispozícii v požadovanom množstve.

            OÚ Trenčín bude informovať MŠVVaŠ SR o počte testov, ktoré bude potrebné dodať. Na základe redistribúcie a pokynov z MŠVVaŠ SR bude následne informovať našu školu o ďalšom termíne dodania potrebného počtu Ag testov.

            Keďže náš okres bude od pondelka 6.9.2021 podľa COVID automatu v oranžovej farbe, je povinný každý žiak preukázať sa písomným vyhlásením o bezprínakovosti.

            Tlačivo tu:

            vyhlasenie_o_bezpriznakovosti(1).docx

        • Kiara a Boris majú za sebou úspešné leto
          • Kiara a Boris majú za sebou úspešné leto

            Naši študenti, súrodenci Žabkovci prežívajú vynikajúce športové obdobie.

            Boris Žabka bol platným členom úspešnej reprezentácie do 18 rokov v hokeji na prestížnom turnaji „Hlinka Gretzky Cup“. Reprezentácia do 18 rokov postúpila až do finále celého turnaja. Tam nakoniec podľahli Rusku, ale svojimi výkonmi nesklamali a boli najväčším prekvapením celého turnaja. Viac na Hlinka Gretzky Cup 2021: Slovensko dnes prehralo vo finále, zlato má Rusko | Sportnet.sk (sme.sk)

            Kiara Žabková reprezentovala SR v tenise na majstrovstvách Európy tímov do 14 rokov v San Remo, kde výhrou nad výberom Českej republiky získali bronzové medaily a vďaka tomu sa kvalifikovali na majstrovstvá Sveta. Viac na ME U14: Slovenky bronzové! | tenisové turnaje (stz.sk)

            Na majstrovstvách Sveta do 14 r obsadili štvrté miesto. Viac na MS U14: Slovenky štvrté | tenisové turnaje (stz.sk)

            Napriek ich tréningovej vyťaženosti si v rámci možností plnia aj študijné povinnosti. Úspešnejšia a zodpovednejšia je Kiara, ktorá nezbiera prvé miesta len v tenise, ale aj v škole vo forme jednotiek. Mohla by to byť výzva pre Borisa, že by aj on skúsil pozbierať pár jednotiek 😊. Uvidíme.

            Súrodencom touto cestou gratulujeme a prajeme veľa úspechov.

        • OZNAM
          • OZNAM

            Vážení rodičia, zákonní zástupcovia, žiaci,

            POŠTOU Vám pošleme „ZMLUVU O ŠTÚDIU“ v dvoch vyhotoveniach. Jedna kópia zostáva Vám a druhú treba vypísať: meno a priezvisko zákonného zástupcu, adresa zákonného zástupcu, dátum a miesto podpisu. Ďalej  podpísať a obratom poslať poštou späť na adresu školy:

             

            Súkromná stredná športová škola 

            SNP 6, 914 51 Trenčianske Teplice.

             

            Termín odoslania „Zmluvy“ rodičom, zákonným zástupcom, žiakom bude do 3.9.2021

            Termín doručenia „Zmluvy“ späť škole bude do 15.9.2021

             

            POZOR: Doručenie „zmluvy“ v stanovenom termíne je jedna zo základných požiadaviek zotrvania žiaka na škole! V prípade zmeny adresy, alebo iných osobných údajov kontaktujte sekretariát školy.  

             

            Za pochopenie a spoluprácu vopred ďakujeme.

            ---

            Vedenie školy

        • Máte záujem o Ag testy?
          • Máte záujem o Ag testy?

            Milí rodičia, v prípade Vášho záujmu budú zdarma poskytnuté prostredníctvom štátnych hmotných rezerv antigénové testy na dobrovoľné samotestovanie žiakov doma. 

            Žiadame preto rodičov / plnoletých žiakov, aby vyplnili anketu, ktorá im bola zaslaná z EduPage a nahlásili do 25.8. triednym učiteľom záujem o balíčky týchto testov. 

            Škola ich následne súhrnne objedná.

        • Ideme do školy :)
          • Ideme do školy :)

            Milí študenti, vážení rodičia!

            Prázdninový čas sa nám pomaly kráti, 2. septembra o 9.00 hod. sa uvidíme v škole. Tešíme sa na stretnutie :)

             

            Mnohí odborníci predpovedajú, že nás kvôli 3. vlne pandémie znova čaká náročná jeseň a zima.

            Veríme, že ju spoločne zvládneme a že každý z nás k tomu prispeje svojím zodpovedným prístupom.

             

            Ministerstvo školstva SR už predstavilo súhrn podmienok, za ktorých budú školy fungovať. Dobrou správou je, že plošné zatváranie škôl sa už nechystá :)

            Riadiť sa budeme takzvaným „Školským semaforom,“ ktorý poznáme už z minulosti.

            I keď test nebude podmienkou na nástupu do školy, dôrazne odporúčame, aby sa študenti i zamestnanci školy pred nástupom do školy otestovali. Minimalizujeme tým možnosť, že by sa v triedach vytvorili ohniská nákazy hneď na začiatku školského roka a tým aj nutnosť absolvovať povinnú karanténu (okrem výnimiek) a prechod jednotlivých tried na dištančnú výučbu.

            Pre tých, ktorí majú záujem, budú zdarma poskytnuté prostredníctvom štátnych hmotných rezerv antigénové testy na dobrovoľné samotestovanie doma. Žiadame preto rodičov / plnoletých žiakov, aby v prípade záujmu nahlásili do 25.8. triednym učiteľom záujem o balíčky týchto testov. Škola ich následne súhrnne objedná.

            Pri prvom nástupe do školy a po každom prerušení dochádzky do školy, ktoré trvá 3 a viac po sebe nasledujúcich dní rodič predloží škole „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“ žiaka.

            Prekrytie horných dýchacích ciest rúškom / respirátorom je naďalej povinné počas celého vyučovacieho dňa.  

            Nikto s príznakmi infekcie dýchacích ciest, ktoré by mohli zodpovedať známym príznakom ochorenia COVID-19 (neprimeraná únava, bolesť hlavy a tela, zvýšená telesná teplota, kožná vyrážka, nádcha, bolesť hrdla, strata čuchu a chuti, kašeľ, sťažené dýchanie, známky ochorenia tráviaceho traktu bolesť brucha, vracanie, hnačka), ako aj inej infekčnej choroby nesmie vstúpiť do priestorov školy a školského zariadenia.

            Novinkou je tiež možnosť zisťovania protilátok. Rodič žiaka, ktorý neabsolvoval PCR testom bude môcť požiadať všeobecného lekára pre deti a dorast o test na protilátky proti ochoreniu COVID-19 po ukončení 14-dňovej karantény žiaka po kontakte s pozitívnou osobou a aj po pozitívnom výsledku samotestovania Ag testom.

            Rodičia môžu aj v tom školskom roku ospravedlniť žiaka na maximálne 5 po sebe idúcich vyučovacích dní. Nárok na OČR vtedy rodičom nevzniká.

             

            „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“ žiaka:

            vyhlasenie_o_bezpriznakovosti.docx

             

            Podrobné informácie poskytované MŠSR nájdete tu:

            https://www.minedu.sk/skolsky-semafor/

             

             Užite si naplno posledné dni prázdnin, vidíme sa v škole :)

             

                                                                                                                          Vedenie SSŠŠ Trenčianske Teplice

             

             

        • "FAMILY CUP"
          • "FAMILY CUP"

            Milí rodičia,

            v sobotu 28.8.2021 sa v športovom areáli na Baračke v Trenčianskych Tepliciach bude konať rodinné podujatie "FAMILY CUP".

            V čase od 8.30 do 12:00 si môžete prísť zahrať minigolf, stolný tenis, deti sa budú môcť zabaviť na skákacom hrade, maľovaním na tvár a možno príde aj šašo.

            Pre tenisových nadšencov sme pripravili "rodinný štvorhrový turnaj". Rodičia a deti si zahrajú štvorhru v troch vekových kategóriách. Na turnaj sa treba prihlásiť! Viac informácii o turnaji nájdete na https://www.tennis-camp.sk/data/propozicie-turnaja.pdf.

            Ďalej si deti môžu vyskúšať tenisový, alebo stolnotenisový tréning pod vedením kvalifikovaných trénerov.

            Tak neváhajte a príďte sa v sobotu 28.8.2021 zabaviť do Trenčianskych Teplíc.

            Parkovanie v areáli bude v tomto čase pre účastníkov zadarmo!

            Tešíme sa na návštevu :-)

        • TENISOVÝ TURNAJ DORASTENCOV
          • TENISOVÝ TURNAJ DORASTENCOV

            Trenčianske Teplice – tento víkend 7. - 9. augusta sa uskutočnil na Baračke tenisový turnaj dorastencov pod názvom „SUMMER CUP“. Spolu 24 chlapcov si cez víkend zmeralo sily v športovom areáli na Baračke v Trenčianskych Tepliciach. Počasie vyšlo a bolo sa načo pozerať. Z ročníkov tu boli veľmi šikovný chlapci a úroveň sa od druhého kola zvyšovala, čo sa premietlo aj do vyrovnanosti a dĺžky zápasov. Jeden trval dokonca 3 hodiny 15 minút. Súkromnú strednú športovú školu Trenčianske Teplice reprezentovalo 5 žiakov. Samuel Kovář, Jakub Chovanec, Vladimír Kravec, Simon Bognár (nový žiak) a Bruno Bernáth. Posledný menovaný Bruno Bernáth nakoniec celý turnaj vyhral. Vo finále zdolal Pauloviča vo dvoch setoch 63 60. Bruno gratulujeme 😊. Vo finále štvorhy sme  mali tiež zastúpenie. Jakub Chovanec spolu s Marekom Šubom ale vo finále nestačili na Petráša s Paulovičom a prehrali 63 64.

            Všetkým našim tenistom ďakujeme za peknú reprezentáciu školy a prajeme veľa úspechov v druhej polovici sezóny.

            Fotky si môžete pozrieť vo fotoalbume. 😊

            ---

            Daniel Ježik, riaditeľ turnaja

        • Adam Richtarik napreduje
          • Adam Richtarik napreduje

                 Adam Richtarik dostal šancu vo futbalovom klube FK Dubnica nad Váhom. Tréner našej školy Stanislav Ďuriš v ňom videl potenciál a odporučil ho do 2.ligy. Po týždennej skúške sa stal platným hracom v kategórii  U17 druhej ligy. Srdečne blahoželáme a držíme palce.

      • Kontakty

        • Súkromná stredná športová škola
        • sekretariat/tel-fax: +421 32 655 2677 +421 911 552 677 sekretariat@sportovegymnazium.sk riaditeľ: +421 911 410 034 riaditel@sportovegymnazium.sk zriaďovateľ: +421 903 451 982 zriadovatel@sportovegymnazium.sk
        • SNP 6, 914 51 Trenčianske Teplice 914 51 Trenčianske Teplice Slovakia
        • 37922866
        • 2022074615
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje