NOVINKY

    • Novinky

        • Dobrý deň všetkým! E-shop so školským oblečením je tu. Využite 50% zľavy!
          • Dobrý deň všetkým! E-shop so školským oblečením je tu. Využite 50% zľavy!

            Kolekcia športového a voľnočasového oblečenia je tu. Neváhajte, pretože vybrané produkty si môžete objednať za 50% zľavu! Sú označené modrým štítkom TIP a zľavu si uplatníte zadaním kódu SSSTT50

            Objednávanie je spustené a bude možné do 27.3 v našom e- shope: https://www.kraloveskoly.cz/sportovegymnazium/.  Nasledujúci deň sa e-shop uzatvorí a objednané veci pôjdu do výroby. Neváhajte preto, ak si chcete zadovážiť ten svoj kúsok zo školskej kolekcie!  

            Dúfame, že z kolekcie budete mať rovnakú radosť ako máme my! (Môže sa stať, že ceny v e-shope sa zobrazia v CZK. V hornej lište e-shopu nastavíte EUR)

              
            S pozdravom a prianím krásneho dňa 

            vedenie školy  

        • Výborný výsledok našej študentky :-)
          • Výborný výsledok našej študentky :-)

            Stolný tenis - na bodovacom turnaji dorasteniek zaznamenala naša študentka a hráčka nemeckého  klubu MTV TOSTEDT Dominika Wiltschková výborný výsledok a podala fantastický výkon. Umiestnila sa na najvyššej priečke a obsadila 1 miesto s najcennejším kovom.

            Za tento úspech jej gratulujeme a prajeme veľa šťastia do jej ďalších športových výkonov.

        • Príbeh na tento mesiac - LUKA RADIVOJEVIČ
          • Príbeh na tento mesiac - LUKA RADIVOJEVIČ

               Trenčín a jeho hokejový klub HK Dukla Trenčín je od nepamäti baštou slovenského hokeja, kde vyrástlo množstvo skvelých, medzinárodne rešpektovaných hokejových reprezentantov. Nadviazať na ich úspechy nie je pre mladých hokejistov vôbec jednoduché a vyžaduje to si okrem vrodeného talentu aj obrovské množstvo driny, odriekania a osobného obetovania. Sme hrdí, že takýchto športovcov sme mali a máme možnosť na našej škole pripravovať, tak po športovej ako i po vedomostnej a ľudskej stránke. Jedným z nich je Luka Radivojevič, žiak prvého ročníka Súkromnej strednej športovej školy v Trenčianskych Tepliciach. Hokejový fanúšik na základe priezviska poľahky uhádne, že je synom známeho slovenského hokejového reprezentanta Branka Radivojeviča, ktorého snáď ani nemusíme predstavovať. Ale predsa len zopárpár štatistík: MS 2003 (3. miesto), MS 2007 (6. miesto), MS 2009 (10. miesto), ZOH 2010 (4. miesto) a ZOH 2014 (6. miesto), MS 2011 (10. miesto), MS 2012 (2. miesto) a MS 2013 (8. miesto), ZOH 2014 (11. miesto). Slovensko reprezentoval 124- krát a strelil 21 gólov. Na drese nosil číslo 92.

               Luka hrá na rozdiel od otca, ktorý bol útočník, na poste obrancu. Vyniká predovšetkým technických poňatím hry s vysokou mierou participácie a hernej inteligencie. V konkurencii hráčov sa snaží presadiť pozičnou hrou a správne volenými gólovými prihrávkami. Aj keď hokejovo vyrastal v Trenčíne, momentálne hráva už druhú sezónu vo veľmi kvalitnej švédskej lige, aktuálne v dorasteneckom tíme do 18 rokov Örebro HK. V lete si zahral v príprave za slovenskú reprezentačnú U16, kde sa presadil krásnym gólom po prekorčuľovaní celého ihriska. Ak sa Lukovi budú vyhýbať zranenia, mal by patriť medzi naše veľké nádeje pre draft v roku 2025.

               Náročné tréningové a zápasové nasadenie sa snaží skĺbiť so školskými povinnosťami, ktoré ako e-learningový žiak vykonáva prostredníctvom zdieľanej elektronickej komunikácie. Z pohľadu plnenia školských a študijných povinností môžeme za tím trénerov a učiteľov škoy skonštatovať, že k nim pristupuje s rovnakým nasadením a snahou ako vo svojom športe.
             

            V jeho v budúcej hokejovej kariére i osobnom živote mu držíme palce a prajeme veľa úspechov. 

        • POZOR, ZMENA ROZVRHU!
          • POZOR, ZMENA ROZVRHU!

            Milí študenti, vážení rodičia, od 1.2.2023 sa sčasti mení rozvrh hodín. Prosíme, pozrite si prípadné zmeny vo vašej triede/skupine.

            Ďakujeme za pochopenie.

             

        • Anička Šimová - 14. miesto na ME!
          • Anička Šimová - 14. miesto na ME!

            Videli ste nádherné vystúpenie slovenskej krasokorčuliarky Anny Šimovej a jej tanečného partnera Kirilla Aksenova?

            Anička je naša študentka a my máme veľkú radosť z jej veľkého úspechu na ME .

            Gratulujeme!

        • Prednáška na aktuálnu tému
          • Prednáška na aktuálnu tému

            27.1. naši žiaci absolvovali poučnú prednášku, ktorej konanie naplánovala a zabezpečila naša školská psychologička. Prednášku viedla zamestnankyňa Regionálneho úradu verejného zdrtavotníctva v Trenčine. Téma bola na dnešnú dobu veľmi aktuálna - "Látkové a nelátkové závislosti".

            Ďakujeme!

        • Alex Molčan je jediný zástupca mužov na AO
          • Alex Molčan je jediný zástupca mužov na AO

            MELBOURNE – 16. januára sa začína prvý tenisový grandslam v roku 2023 - Australian open Náš študent Alex Molčan nastúpi ako jediný zástupca zo Slovenska. V 1. kole dvojhry sa postaví proti legende svetového tenisu Švajčiarovi Stanovi Wawrinkovi, ktorý v roku 2014 tento turnaj vyhral. Máme sa na čo tešiť a Alexovi držíme palce, aby sa dostal čo najďalej.  

            Samozrejme, aj všetkým ostatným tenistom našej školy prajeme veľa športových úspechov, nech sa pre nich sezóna v novom roku začne podľa ich očakávaní.  

             

        • Opäť úžasný úspech našej krasokorčuliarky Aničky Šimovej!
          • Opäť úžasný úspech našej krasokorčuliarky Aničky Šimovej!

            Anna spolu so svojim tanečným partnerom Kirillom Aksenovom začali sezónu 2022/2023 v juniorskej kategórii na súťažiach z najvyššej svetovej série Junior Grand Prix.

            Zúčastnili sa dvoch Junior Grand Prix, obsadili výborné 4.miesto a 6.miesto.

            V juniorskej kategórii následne ešte vyhrali preteky Mezzaluna cup v Taliansku a na súťaži Icechallenge Cup v Grazi obsadili druhé miesto. Po dobrých výsledkoch v juniorských súťažiach sa počas sezóny rozhodli súťažiť aj v seniorskej kategórii, čo znamenalo poskladať nový rytmický tanec a tiež predĺžiť voľnú jazdu a doplniť do nej dva hodnotené prvky. Absolvovali svoje prvé seniorské preteky NRW Trophy v Dortmunde, kde obsadili 4.miesto a splnili bodové limity jednak v rytmickom tanci, a aj vo voľnej jazde pre účasť na seniorských Majstrovstvách Európy a aj Majstrovstvách sveta. Následne ešte absolvovali seniorské preteky Challenger série v Záhrebe, kde obsadili 8.miesto.

            Nominačným pretekom na januárové seniorské Majstrovstvá Európy v rámci slovenskej reprezentácie boli Majstrovstvách štyroch krajín, ktoré sa konali tesne pred Vianocami v Budapešti. Anna s Kirillom sa rozhodli súťažiť v seniorskej kategórii a zabojovať tak o účasť na vrcholných podujatiach tejto sezóny. Stali sa seniorskými Majstrami Slovenska pre rok 2023, čo im zaručilo nomináciu na januárové Majstrovstvá Európy v krasokorčuľovaní vo Fínsku. Následne sa na prelome februára a marca predstavia na juniorských Majstrovstvách sveta v kanadskom Calgary, čo bol ich pôvodne plánovaný vrchol sezóny. Predbežne sú Slovenským krasokorčuliarskym zväzom nominovaní aj na seniorské Majstrovstvá sveta, ktoré sa konajú v druhej polovici marca v Japonsku.

            Držíme palce!

        • VIANOČNÝ POZDRAV
          • VIANOČNÝ POZDRAV

            Vážení rodičia, žiaci, kolegovia a priatelia školy,

            dovoľte nám popriať Vám krásne a pohodové vianočné sviatky v kruhu svojich blízkych a v novom roku Vám zaželať veľa zdravia a šťastia. Tešíme sa na spoluprácu v roku 2023.

            ---

            Vedenie školy spolu so zriaďovateľom

        • POZOR, od pondelka ideme dištančne!
          • POZOR, od pondelka ideme dištančne!

            Oznamujeme všetkým žiakom a rodičom, že od pondelka 19.12. do štvrtka 22.12 bude vyučovanie na našej škole prebiehať dištančne.

            Dôvodom je uzavretie brán ZŠ A. Bagara kvôli vysokej chorobnosti žiakov, s ktorou naša škola sídli v jednej budove. Prerušená tak bude i prevádzka školskej jedálne pri ZŠ a taktiež spoločné kúrenie v budove školy.

            Vyučovanie bude prebiehať prostredníctvom aplikácie Teams, preto je potrebné, aby si všetci žiaci počas víkendu skontrolovali funkčnosť svojich Teams-ových kont.

            Účasť všetkých žiakov na online vyučovaní je povinná!

            Rozvrh dištančého vzdelávania:každý deň od 8.00 do 12.00 hod.

            1. hodina: 8.00 - 8.45

            2. hodina: 9.00 - 9.45

            3. hodina: 10.00 - 10.45

            4. hodina: 11.00 - 11.45

             

            Pondelok 19.12.:

            1.MA: ANJ, ZSP, PSM, SJL

            2.MA: FYZ, DEJ, OBN, ANJ

            3.MA: PSM, SJL, ANJ, ZSP

            4.MA: SSJ, ZLD, HLT, VQS

            1.ŠA: ANJ, ANJ, DEJ, BIO

            2.ŠA: MAT, UKL, CHE, DEJ

            3.ŠA: DEJ, FYZ, ANJ, CHE

            4.ŠA: SSJ, KAJ, SJL, VQS

             

            Utorok 20.12.:

            1.MA: EQS, ZVW, OBN, HLT

            2.MA: OQS, SJL, ANJ, BIO

            3.MA:VQS, ANJ, SJL, ZLD

            4.MA: ZSP, MAT, PSM, EQS

            1.ŠA: SJL, ANJ, MAT, VQS

            2.ŠA: BIO, GEG, ZSP, INF

            3.ŠA: ANJ, VQS, KAJ, SJL

            4.ŠA: SEG, BIO, PSM, ANJ

             

            Streda 21.12.:

            1.MA: EQS, DEJ, CHE, BIO

            2.MA: GEG, SJL, PSM, MAT

            3.MA: MAT, ZVW, HLT, SJL

            4.MA: SJL, EQS, ANJ, PRX

            1.ŠA: FYZ, NEJ, MAT, DEJ

            2.ŠA: ANJ, FYZ, DEJ, CHE

            3.ŠA: NEJ, MAT, NEJ, ZSP

            4.ŠA: SQZ/SED, ANJ, SJL, NEJ

             

            Štvrtok 22.12.:

            1.MA: SJL, PSM, OQS, MAT

            2.MA: ANJ, SJL, ZSP, PSM

            3.MA: OQS, EQS, PSM, ZSP

            4.MA: ZVW, ANJ, SJL, KAJ

            1.ŠA: INF, MAT, BIO, ZSP

            2.ŠA: MAT, GEG, NEJ, NEJ

            3.ŠA: MEJ, BIO, MAT, VQS

            4.ŠA: SEB, NEJ, ANJ, BIO

             

             

        • Stolnotenisový turnaj stredných škôl v krajskom kole
          • Stolnotenisový turnaj stredných škôl v krajskom kole

            BOŠANY - dňa 8.12. 2022 sa 3 naši žiaci Filip Delinčák, Martin Pšenka David Dohňanský zúčastnili Majstrovstiev kraja v stolnom tenise na turnaji v Bošanoch. Na turnaji sa zúčastnili a súťažili 3 školy, ktoré postúpili zo svojho regiónu na Majstrovstvá kraja. Víťazmi a Majstrami kraja stredných škôl  sa stala Súkromná stredná športová  škola v Trenčianskych Tepliciach. Našim študentom srdečne gratulujeme k veľkému úspechu a ďakujeme im za vzornú reprezentáciu našej školy

             

            Trénerka: Krovinová Soňa

             

            Celkové poradie:

             

            1.  Súkromná  stredná  športová škola Trenčianske Teplice

            2.  SPŠ Obrancov  Dub. n/Váhom

            3.  Gym. J.Jesenského  Bán. n/Bebravou

             

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Stolnotenisový turnaj stredných škôl Krajské kolo.

        • Imatrikulácie
          • Imatrikulácie

            5.12.2022 sme strávili super dopoludnie plné zábavy a hier. Takto sme privítali našich prvákov, ktorí k nám nastúpili v septembri. Program pre nich pripravili naši tretiaci pod vedením ich triednych učiteliek.

            Na tomto milom podujatí nás navštívila aj naša pani primátorka, ďakujeme .

            Prvákom želáme veľa zdravia, spokojnosti a mnoho výborných študijných a športových výsledkov.

            Každý z nichdostal na pamiatku mikinu s logom školy.

        • Stužková slávnosť
          • Stužková slávnosť

            Teší nás, že sa naši maturanti zo študijných odborov športové gymnázium a športový manažment spojili a rozhodli zorganizovať krásnu stužkovú slávnosť s programom a príjemným posedením.

            Maturantom želáme úspešnú maturitu a ešte úspešnejší štart do ďalšieho života - či už pri štúdiu na VŠ, v profesionálnom športe, alebo v zamestnaní.   

        • POZOR, nový rozvrh!
          • POZOR, nový rozvrh!

            Prosím, venujte chvíľku pohľadu na malé zmeny v rozvrhu hodín, ktorý bude platiť od pondelka 5.12.2022 (resp. od utorka, keďže v pondelok máme imatrikulačnú slávnosť).

            Ďakujeme.

            Vedenie školy.

        • Program na pondelok 5.12. - imatrikulácie
          • Program na pondelok 5.12. - imatrikulácie

            Milí žiaci, vážení rodičia!

            V pondelok 5.12.2022 nás čaká milá slávnosť - imatrikulácie našich prvákov.

            Na tejto akcii v telocvični pri MsÚ sa zúčastnia včetci žiaci školy.

            Pokyny a termíny:

            1. príchod žiakov do školy o 8.00 hod.

            2. po 1. vyučovacej hodine (triednicka hodina s tr. učiteľom) sa spoločne presunú do telocvične

            3. ukončenie slávnosti bude cca o 11.45 hod, potom žiaci pôjdu na obed / domov 

             

            Tešíme sa na spoločne strávené chvíle :) 

        • Riaditeľské voľno
          • Riaditeľské voľno

            Riaditeľ SSŠŠ v Trenčianskych Tepliciach vyhlasuje pre žiakov školy na deň 18.11.2022 (piatok) riaditeľské voľno.

            Vyučovanie pokračuje podľa platného rozvrhu od pondelka 21.11.2022.

        • Stolnotenisový turnaj stredných škôl v okresnom kole
          • Stolnotenisový turnaj stredných škôl v okresnom kole

                 Dňa 13.10. 2022 sa 8 našich žiakov zúčastnilo stolnotenisového turnaja v Trenčianskej Teplej. Chlapci sa umiestnili na 1. mieste a postúpili do regionálneho kola ktoré sa uskutoční 22. Novembra v Trenčianskej Teplej budeme im držať palce. Dievčatá obsadili krásne 2. miesto, tiež im patrí obrovská gratulácia. Fotky si môžete pozrieť vo fotoalbume.

            Všetkým ďakujeme za vzornú reprezentáciu našej školy.

            Tréner: Krovinová Soňa

      • Kontakty

        • Súkromná stredná športová škola
        • sekretariat/tel-fax: +421 32 655 2677 +421 911 552 677 sekretariat@sportovegymnazium.sk riaditeľ: +421 911 410 034 riaditel@sportovegymnazium.sk zriaďovateľ: +421 903 451 982 zriadovatel@sportovegymnazium.sk
        • SNP 6, 914 51 Trenčianske Teplice 914 51 Trenčianske Teplice Slovakia
        • 37922866
        • 2022074615
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje